Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma o cemu vi pricate?!! Pa koliko je mojih komsija vidjelo sta se radi od zarobljenika i srpskog civilnog stanovnistva, a sve pod palicom tog „velikog“ generala. I rat ima pravila. Ako su znali obicni vojnici sta se radi, znao je onda i on. Ali i sve da nije znao, morao je znati, te tu lezi taj dio odgovornosti sve i da nije naredjivao da se to radi.
SVJEDOCI BOŠNJACI, PLUS VIDEO ZAPIS I FOTO,
Sve je to iz iste JNA škole...
Koga boli za tuzbu vazno je sta mogu dokazati a ne mogu nista, djikanska ujdurma.Zivio ti nama generale!
gospodine Dudakovicu, uz tebe je cijela Bosna i Hercegovina, izdrzi jos ovo bitku vitezu bosanski
Nek si roko babine, nek
Ponosno, tako je Atife legendo... Cetalji cuclajte mi ga
Montirani proces koji ima cilj izjednačavanja srbskih terorista sa vojskom RBIH..Puštaju Atifa za 10 dana max a onda će srbska nejač da zaplate zbog ovog montiranog procesa..
Laprdanje i bacanje prasine u oci postenim građanima!
Zna se vrlo dobro ko je napadao a ko branio... Ustase i djikani mogu sa dudlaju
Komentar me podsjeca na onu izjavu bivseg Predsjednika suda u RH da se ne moze pocinit zlocin u obrambenom ratu...smjenili ga zbog tog naravno...
Ima li i jedan bošnjo, bivši oficir JNA da nije uveliko sudjelovao u ratnim razaranjima, sve do momenta hapšenja od strane istih bošnja, pa onda preko noći postanu "patriote" i "generali" iste te bošnjačke vojske? (Delić, Ajnadžić, Hadžiahmetović, Dudaković,....) Teško...a to sve govori o njihovom ljigavom karakteru...
Oslobodi Dudak Petrovac i Sanu, na nisku su oni spali granu. Arkan đikane da ohrabri dođe, od tenkova JNA osta samo gvožđe. S Juga krenu Alaga, iz Cazina tuče praga. Prema Krupi Bužimljani pohrliše, ljuti krajišnici i Ključ oslobodiše.
Džaba što su tehniku imali, pred silom nebeskom đikani se razbježali. Dudak svojim borcima naređuje, žene i civili, to se pošteđuje. A iz Slavonije Martićevi veprovi, ne trajaše dugo, odvezoše ih traktori. Kladušaci Babini želješe autonomiju, kada pade Pećigrad, dadoše u bježaniju.
Izjednačavaju zločin i zločine . Sa Bošnjačke strane ih nije bilo ni 10 % u Bosni.
sve montirano kako bi se digla prasina pred izbore,jedni osudjuju drugi podrzavaju,znaci da su uspjeli 🐑🐑🐑.zastave u ruke i navijaj te dalje,ne kao na fudbalskoj utakmici nego kao na bosanskoj koridi,kako je lako manipuisati sa ovcama pa to je strasno
Sta to udruzenje kaze za put generala šantića