Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo, bolesnike se živo jebe za tim ko će proizvesti lijek za njegovu bolest. Bitno je da lijeka ima i da je upisan u esencijalnu KNJIGU kao besplatan, a ne u listu od par strana, kako osiguranike opsceno ismijava ZZO u kooperaciji sa bolnicama, koje svoje plaće namiruju iz zdravstv. osiguranja, a koje pomasno plaćaju svi zaposleni u F BiH iz svojih bruto plaća. Treba dati prednost domaćoj farmaciji, ali lijekove treba i uvoziti jer znamo da većinu mi ne proizvodimo..
Domaći lijekovi daleko sigurniji i kvalitetniji od uvoznih,provjereno!
tržište i neka kupuje ko šta hoće. gdje su ti proizvođači komponenti pa da ih štitimo? to je kao da štitimo našu "automobilsku industriju" koje nemamo. kome šta odgovara neka pije, ako je skuplje nego na listi, nek doplati. nego prodaj nam smeće pod "kupujmo domaće"
@iopettralala tako je, i tako treba. troškovi rada afrički, ne bi se udostoliji ovoj zemlji vratiti makar dio onoga što izmuzu na ime patriotizma. osim onoga što koriste kao samoreklamu. ima milijardu maraka, nije u stanju platiti radnike kako treba. i još da mu kupujem.