{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Udruženje Dobrotvor: Osnovni zadatak je pomoć ugroženima

S
7.12.2011. u 16:17
0
0
Udruženje Dobrotvor: Osnovni zadatak je pomoć ugroženima
0
Predsjednik Skupštine Srpskog humanitarnog udruženja ''Dobrotvor'' Sarajevo Ratko Orozović rekao je da humanitarna društva u postratnom periodu imaju zadatak da nađu način da pomognu licima koja su u situaciji socijalne potrebe, nesigurnosti i donekle siromaštva.
Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com
Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com

Orozović je na konferenciji za novinare, organizovanoj povodom 20 godina "Dobrotvora", rekao da ovo humanitarno Udruženje djeluje u sastavu Koordinacionog odbora humanitarnih organizacija u Sarajevu čiji su članovi i humanitarna udruženja "Merhamet", "La Benevolencija" i "Caritas".

On je dodao da je u ''Dobrotvor'' uveden volonterizam tako da će mladi ljudi nastaviti sa humanitarnom djelatnošću.

Autor Monografije ''Dobrotvor 1991-2011'', koja je napisana povodom jubileja udruženja, Vojislav Vujanović smatra da će monografija na najbolji mogući način pokazati svu veličinu i moć ''Dobrotvora'' .

Završna svečanost obilježavanja jubileja ''20 godina Dobrotvora 1991-2011'' biće održana 21. decembra u sali opštine Stari Grad u 19.00 sati.

Na svečanosti će biti promovisana monografija ''Dobrotvor 1991-2011'' i kratkometražni dokumentarni film o humanitarnom radu Udruženja ''Dobrotvor 1991-2011 na putevima humanosti i dobročinstva'', te uručene zahvalnice, priznanja i plakete dugogodišnjim aktivistima i donatorima Udruženja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: