Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan razlog , zasto bi opstali ? da velicate SDA ...na referendum i gasi
prodali ste duse politici ... o kvaliteti niste vodili racuna i sad gasi kamere i motaj kablove
udruženje "bh novinari" ima kredibilitet kao kokošiji sud
BiH mora imati svoju državnu televiziju, jer je ima svaka država. Samo to nije razlog da se nešto prijeti, ucjenjuje, da je program loš, da se ne zna ko, šta i koliko ih radi tamo... ili da mora biti RTV taksa - ne mora!
p.s. ... zašto bi se nevladine organizacije i udruženja građana finansirale iz budžeta, a vladine da finansiraju građani neposredno, odnosno dodatno, izvinite!
Trebalo bi da ih Unprofor ukine.
Udruzenjebl uhljeba.. vas sve treba prodat privatnicima
Niste u stanju da prenosite utakmicu reprezentacije iz Skenderije. Iz za to da vam plaćamo pretplatu. ma mrš...bagro nesposobna lopovska.
Ja bi jos i platio da ukinu signal tko ih jebe
Za BHRT ima samo jedno rješenje, a to je da se iz uređivačkih i upravljačkih struktura istjeraju srbi i hrvati koji su se borili 90tih protiv RBiH, jer se protiv BiH i danas bore
BHT čeka ono što je FTV davno uradila:sistematizacija radnih mjesta .Da se zna da neko sa trećim stepenom srednje škole ne može raditi posao inžinjera,a da inžinjeri bježe na druge tv stanice.Nije toliko problem u broju radnika,koliko nestručnost onih koji se vode kao već iskusni u svom poslu...a to se se odnosi na sve.
vi(ne persiram)uposleni na tv malo malo pa sat programa vase kukanje a kako DA glas vapaj obicni smrtnika dode do ovi sto odlucuju o zivotima Nas koji nismo novinari I ne radimo ni za jednu stranku.
Zatvori, ugasi, utrni... Ko vas gleda i sluša?
https://www.youtube.com/watch?v=wtjAoprcNQ4
Zasto da narod placa njihov los program, koji vecina i ne gleda? Javni servisi sluze samo da prave reklame politicarima.
Onda većina i ne vidi te reklame, jer većina ne gleda.
Zašto BHRT-u pare ne donira EU iz svojih fondova?
zato što eu nema ništa sa bih a zašto bi financirao neku tv kuću koja je na buđetu
udruženje bh novinari jesu to oni iz sda hdz sdss sda df sbb stranaka gola govnaa koji surađuju 25 godina sa strankama i pljačkaju narod sikterrrrrrrrr i odabi
necu