Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli, Općina Centar finansira ovog Edvin Kanka Ćudić i njegov UDIK, a oni na sred općine istaknu transparent sa izmišljenim zločinom (Haški sud potvrdio) pri napadu ARBiH na vojne ciljeve pobunjenih Srba koji su Srebrenicu držali u okruženju. Fuj!
http://web.archive.org/web/20070611104506/http://www.idc.org.ba/project/the_myth_of_bratunac.html
osuda na svaki zlocin, samo bih volio znati podatak stradalih civila, ponavljam civila a ne naoruzanih vojnika.
znam za jedno mjesto blizu sehera gdje stoji natpis i obiljezje stradalim srpskim civilima, a na njemu par djedova koji su pruzili zestok otpor u zauzimanju tog mjesta.
@MavroOrbini ako je neko mjesto zasticeno od UN, oni su i odgovorni zbog stradanja na podrucju. da bogdo nisu bili zasticeni, srebrenica nikada ne bi bila srebrenica, oni ne naoruzani bi bili ono sto jesu bili prije "zastite" UN-a, ako ista bar bi muski stradali.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Naravno da pamtim, bilo hladno u pm
u kravicama su ubijene 39 osoba od kojih je 25 pripadnika vojske republike šumske .....
ko je taj udik?...sta ta muslimanska bagra ima da se brine za srbske zrve???...zasto jednom ne pocnete da gledate svoja posla....
Da li je stvarno ovde bilo zlocina? Pitam se....
Da, to mislim! Pa kakve izvore onda koristi UDIK, odakle im pravo da kače laži? Sramota njihova, a i naša što trpimo i nijemo posmatramo.
http://brcko.tv/v3/2016/05/31/udik-obiljezio-dan-bijelih-traka-u-brckom/
Vojna operacija, na Bozic, najveci hriscanski praznik, bez borbi usli u selo i pobili civile... Junacki, nema sta...
@Raskrinovac1 evo ti dokaza koliko je poginulo Srba.Navodi da su srpske žrtve u Bratuncu, od aprila 1992. do decembra 1995. iznose više od tri hiljade je evidentan falsifikovanje činjenica. Istraživanje IDC stvarnog broja srpskih žrtava u Bratuncu je bio najobimniji izvršiti u Bosni i Hercegovini i dokazuje da je ukupan broj žrtava je od tri do devet puta manji nego što je od strane Srbije i Crne Gore. Možda je najjasniji ilustracija bruto preuveličavanje je to Kravica, srpsko selo
hehehehehheeh naso se junacina da progovori
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trebali ste i imena stradalih civila navesti na transparentu.
muslimanski teroristi pobili civile na najveci hriscanski praznik, niko nije ni ocekivao napad niti je bilo otpora... Nema sta, herojski kao i kroz vijekove, sa ledja..
skinuti sranje cim prije, ko je najblizi nek skine
posrbice