Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomilovao samo trebu Aidu Kudumovic..Nije ko baja koji je prekjuce pomilovao 7 muskijeh da Hin ubaci na proteste 14.maja..
Budimir nije razmatrao predmete o presudama osuđenika, a to mu i nije struka ni funkcija, nego je samo odjmerio koliko da naplati svoju uslugu od istih za pomilovanje, tako da je narod, narod, on nije više zaslužio ni da bude portir u nekoj mjesnoj zajednici.
lik mi je odvratan ali je uradio nesto dobro
jel odvratan sto je hrvat ili tek tako ??
@novi- tek tako a ne sto je hrvat ljude dijeli m na dobre i lose
.....bolje mu je da pomiluje kakvu dobru trebu, nego ove lopovčiće......
Popravljas se Cavara! Cavaru za predsjednika HDZ- a BiH. Dosta vise Hercegovci drze monopol nad hrvatskim narodom u BiH. Dosta vise i HDZ BiH drzi monopol nad hrvatskim narodom u BiH! Idemo mislit svojom glavom!
Ovo je za pohvalu. Svaka cast Cavara po ovom pitanju. Ne znam odakle izvukose onog Budimira?
koje budimirove greske? lik oslobađao ubice i silovatelje za 10 hiljada eura po glavi jer je znao da u ovoj nakaradi zbog toga nikada nece odgovarati. lik uzeo nekoliko miliona, sad zivi ko hadzija a vi spominjete nekakve greske.
A Živko lagano 247 x 1.000,00??? BAM = 247 tisućica BAM i još toliko od plaćice i još toliko od bogtevišepitoštanisuizmislili ćega i u penziju. Tako se to radi. Bravo Žile, majstore.
Prdonja stari.
Bravo Čavara,konačno dobra vijest,krimosima,siledžijama,ubicama i ostaloj stoci zna se gdje je mjesto
ali čuj ovog budimira,hajvan koliku je lovu uzeo za 247 osuđenima.Bravo Cavara