Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad raketa spuca zgradu vlade RS bit će oops I did it again x) Valjda će pokupiti sve te skupe pepeljare prije vježbe. Šalu na stranu, ovo nam ne treba. Opet grmi između CCCP i USA i ne želim da se naša država nađe između. Nedavno su Ameri otkrili ruske podmornice blizu njihovih voda koje su bile u tajnoj misiji. Mislite da Pentagonu svejedno što se ovi šuljaju oko njihove obale? Mi smo praktički pod protektoratom i ovako i to još boljim nego što bi bio samo u NATO-u. Ironija. Grčka je u NATO-u samo jer se bojala Turske. Prilikom invazije na Kipar bili su se povukli iz komande zbog protesta ali im nije pomoglo. Da zarati voljeli bi s Rusima ali ne bi mogli jer NATO ima kontrolu i sve informacije o njihovoj vojci.
Pod protektoratom natoa,Islamski svet je pretrpeo najvece gubitke. Zrtve iz Iransko Irackog rata,Afganistanska farsa,unistenje jedne od najstarijih kultura na svetu Irak.Presija Mediteranskog islamskog zivlja.Bosanski konflikt itd.Milioni ljudi izgubise zivote pod njihovom \"protekcijom\".