Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo me zanima sto onda svi ovi sto podrzavaju Erdogana ne napuste Dansku, Holandiju, Njemacku, Austriju i odu da zive u Tursku? Uspout mogu povesti i domace turkofile. Samo onda zapamtite, nema lajanja po forumima, jer veliki brat sve gleda
Bi li ti napustio da je tvoj neko prije 50 godina otisao u te zemlje i cijela ti familija tu u tim zemljama?
@kakosimi Ne, ali ne bih ni podrzavao osobu iz druge zemlje za predsjednika a da nisam ni dan proveo u toj zemlji i da nemam pojma sta je njihova politika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidis ti to, Masu zastavama Druge drzave,A kaze dobri Bosnjo prekjuce Jok mi Bate 🤣
kad mogu fasisticke ustaske i cetnicke ovi bar nisz fasisti!
oooooooo Tuuuuuurciiiiiiiiiii 🖕🖕👳👳😂
🤣🤣👳👳🖕😂🐑🐑
Jadni vi Bosanski muslimani....stvarno ste izgubili kompas...
Bog vam dao duge nokte i šugavu guzicu... jah...
Kad može hrvatska penissjednica čundarović, pardon kitarević i ratni zločinac vučić, zašto ne bi mogao i Sultan Erdogan...pa Turska je vladala ovim prostorima više i od kurve srbije i od kurve hrvatske zajedno...SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji......SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
Pokusaj nekada napisati smislenu recenicu u koju ne bacas rijeci kao balavo 10to godisnje deriste koje je culo neke pojmove pa ih ponavlja kao papagaj.
@BalkaneMoj SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji......SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
DOBRODOŠAO SULTAN!!!
@RBiHseSEREnaRSiHB61x zabio ti sultan i mami i babi
@marijanb14 A tebi tvom prljavom kuršćanskom dijetu
LJUDI, kakva lijepa slika oko dvorane zetra, dva bratska i prijateljska naroda se druze i zajedno podrzavaju dvojicu drzavnika gospodina bakira izetbegovica i gospodina erdogana. puna podrska za predsjedavajuceg predsjednistva izetbegovica i predsjednika erdogana. svi oni neprijatelji koji danas imaju problema sa povisenim krvnim pritiskom i srcanim problemima, neka se jave na kcus hitno, dok prof.dr. sebija izetbegovic nije otisla da otvori novi odjel u kcusu. pozutiteeeeeeeeeeee!
Jos malo sinko. Ocigledno su ti 4 ostala profila banovali (jadan kivra), pa moras ispuniti kvotu. Cuo sam da je Salko oborio "platu" na 30KM, zeznuli ih ovi sa budzetom u TK pa ne mogu dijeliti vama botovima kao ranije.
@Automatic300 Husein kapetan Gradascevic bi se prevrnuo u grobu da ovo vidi,a Bakir bi sigurno dobio klempu....
ma ljepota prava, uzivo je jos puno ljepse i bolje.
Bosnjaci, umjesto da ističu svoj kulturni identitet, oni ga zatiru ulizujući se turskom diktatoru.
@Yermuk636 Ima li neki pojam da je tvoj pileci mozak zaboravio napisati? Rekao bih da si bot, ali i najobicniji kompjuterski program moze da kombinuje rijeci u nesto smislenije. Takvi kao ti su mi najjaci. Neobrazovana deriste i junacine, a kada dodju na salter zacrvene se kao paradajz i vire da prepisu od nekoga najobicniji formular.
gledaj ti ove bolesti samo,kao da je Muhamed a.s. sišao s nebesa,a ne jedan obični diktator...
SDA-ovcama je bitniji i Bakir i ovaj kepec od Muhammeda a.s. tako da mene ovo ništa ne čudi
Nikad nama nece biti dobro sve dok se Erdogan,Putin,Kolinda i ostala gamad petljaju tamo gdje im nije mjesto...
Dok je ovaca bice i vune, mene sad interesuje koliko je placen zakup Zetre,policije,obezbijedjenja,ljudstva i iz cijeg dzepa da li ce to Bakir platit budzetskim parama posto Erdogan garant nije kesa ponio,..
policajcima je ovo u sklopu zanimanja, za ovo je ionako plaćen, bolje nego da leži u golfu
vidi naših bula došle ko ciganke da nude pichke anadolcima hahaha koji urnebes
Samo da se ne zahebu i ne odu za turcina iz turske!S turskim pasosem nigdje bez vize!
Sve turci,a svi pobjegli u njemacku , prave patriote , ko oni nasi u njemackoj i ko bake u sefu, bas ste se pronasli pi.ka vam materina pogana...
Nigdje ljiljana ni za lijeka! Preko noci ih zaboravismo... A za njih toliki izginusmo...
Rekose neki sto im samo glava viri iz Putinovog šupka..
@malbos Ja koliko znam, ljiljani vam travu odozdo gledaju, đekoji viri?!