Put od stotinu kilometara
0
Učesnici Marša mira danas kreću iz Nezuka
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra bi isto uradili jer nisu ostvarili svoj cilj velike srbije i istrebljenja Bosnjaka. I danas ne odustaju i danas im se politika svodi na negiranje svih zlocina i pokusaj unistenja drzave. Mir je najbolja opcija za sve u ovoj drzavi ali onaj ko zeli raspad ove drzave i ko zeli nemir zavrsit ce iza resetaka u pelenama kao i kreatori iz devedesetih. Zivjela nasa drzava Bosna i Hercegovina za nas sve normalne ljude bez obzira kako se zvali a smetljari ce uvijek biti smetljari.
Zalosno je to sto vecina ucesnika, krade, pije i drogira se. Njima jr to izlet a ne postovanje
Ostace zapisano da su srbi za tri dana ubili 8372 bosnjacke djece i muskaraca.Uzicki korpus i autobusi su organizovano dosli iz srbije to citav svijet zna. Zapamti Bosnjace, nema zaborava niti oprosta!!
Sretno Vam!
Mars mira i sve to super, ali bosnjo blentavi sto uzmas srbski evrokrwm yebo te on kad ima nasih. Ubijalite a ti mu saljes pare. Neuzmajte njihove proizvode. Halo upalite te klikere. Da su kako treba komsije pa hajde. Ali hoce da ti uzmu zemlju a ti ih nagradzujes parama???????
đe će te po ovoj vručini?
ćete* ako ćeš se već pravit pametan
Oko Srebrenice je sve laž i propaganda mržnje.Slave genocid kao dostignuće u borbi protiv Srba,a ne žale jadne žrtvce koje su same ubijanjem srpskih civila doprinijele svojoj nesreći.To divljanje se mora zabraniti i Incko bi morao da se izjasni o ,ne samo govoru mržnje već i o realnim provokacijama i prijetnjama ubica koji su izbjegli kaznu a koji su sudski nedodirljivi kao i heroj pobjegulja orić.Bio je genocid nad takvim ubicama Orićevcima.Priznajem.
Nikad ne zaboraviti i vratiti trostruko.
Što Vučić ne dodže na marš mira? Bakir će mu jope garantirati da mu dlaka sglave neće faliti.
pokazao je velicinu i dosao.....a kako su ga docekali .....svi znamo