Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I na kraju učenici opet ispaštaju
U Cazinu i Kladusi idu sve i dan od kako je pocela skolska godina.
Glupi ljudi pricaju viceve o bosancima, pametni ih koriste kao jeftinu radnu snagu
Ko zagovara pripajanje Srbiji ne ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
Samo bježat iz ove vuko*ebine.
Šetao sa uz Miljacku i neka luda ružna lutka mi zabila nož u stomak.. I pobjegla niz ulicu, šta je to uz Miljacku pobogu????
Samo objevite registar diploma prosvjetara ! Pa jel posteno da neko ko je kupio fax prima placu i uci nasu djecu ?
nema izlaza ni sa ovakvima na vlasti ni sa takvim moronima poput tebe
Dok vas truju raznim spinovima politickim ovim ljudima kasne plate,policajci nisu dobili citavu platu mjesecima vec neke akontacije,rudnici se gase,radnici dobijaju otkaze masovno.Dobrodosli u Fbih med i mlijeko al juče.