Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što su uopće išli u školu juče i danas, mogli su spojiti 10 dana odmor u komadu
Koji su debili ovi sto se javljaju sa komentarima kakve ima koristi od skole... Pa majmuni jedni... Da ne bi bio sutra mutav, da se znas snaci, izrazavati, komunicirati, biti kulturan i normalan, da bi nasao posao, usavrsio se u onom sto volis, spoznao novo, itd. itd. Eto tome kreteni sluzi skola... Zao mi je sto sam se morao sluziti nepristojnim rijecima, ali takve jedino i zasluzujete... Neka su spojili 3 dana, nadoknadit ce, a sta se ima vracati nakon 2 dana maja u skolu, niti ce ko pratiti, niti ce profe pitati jer je izvlakusa poznata... :)
Glupost...Znam da ce se mnogi buniti za ovaj komentar, ali stvarno ovako lako daju slobodne dane za 1 maj, a kada je u pitanju bajram, kurban bajram ili bozic djeca dobijaju jedva dan ili dva... I vala sada ucenicima nadoknaditi casove radi ove budalastine !! 1 Maj je odavno poznat praznik kao neradni dan a ne kao 3 dana za*ebancije
U prevoduu: dosta im jedan dan za zajebancija?
Pa da sto da ne? nije lose ni tri dana, ali sto onda za ove bitnije i ljepše praznike samo jedan dan ? nije problem nek im produze nastavu do 30 juna... ko ce se buniti ha ya... najbolje bi bilo svaki praznik po 10 dana....
Najbolje da ne idu nikako ionako nemaju nista od nje.
Kao i uvijek, ni o čemu ne razmišljaju, jer je petak redovan radni dan za roditelje, s obzirom da država nije donijela odluku o spajanju s vikendom?! Bravo za ministarstvo!!!
Nije loše ovim profesorima. Ništa ne rade (a i kad rade, rade 3-4 sata dnevno max.) i imaju milju i po platu. + još hoće da štrajkaju - može im se kad je državna ustanova. Fuj.
Slažem se da roditelji snose najveći dio krivice, ali i profesori su direktno krivi za takvo stanje u društvu svojim indolentnim i neodgovornim ponašanjem. Jer ipak, škola je odgojno-obrazovna ustanova, a ovim današnjim profesorima jedini odgojno-disciplinski postupak je snižavanje vladanja, koje u većini slučajeva izaziva kontra efekat.
Idem u srednju školu i sa punim pravom kažem da profesori imaju teži posao od većine ljudi u našoj zemlji, pogotovo zbog toga što su roditelji svoju djecu divno "odgojili". Nije tačno da rade 3-4 sata dnevno. Profesori rade često u dvije smjene i prekovremeno. Nisu profesori krivi što su djeca neodgojena, jer dijete koje vi pošaljete u školu sa 6 godine niko ne može "re-odgajati" bez obzira što je to odgojno-obrazovna ustanova. Vi ne gledate to sve svaki dan, te bih vas zamolila da ukoliko se u nešto ne razumijete, ne komentarišete.
U Državi za Četnika Zlojini kvazi-socijalisti obilježavaju dan borbe za prava radnika sa tri neradna dana. Jebo li vas nacista Tito u male mozgove zakržljale.