Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve navedene cure su prvi razred srednje škole, ali još predstavljaju svoju školu.
izgleda bas brzo rastu ova djeca, do fakulteta ce vjerovatno biti sijedi
@hilmohilmic ovo na zajednickoj slici je cijela ekipa koja je ucestvovala u raznim fukcijama: treneri, markiranti, sudije, sminkeri i ekipa na kraju, ne znas o cemu pricas :)
Da brate jasno mi je, ali na osnovu teksta jedino što mogu zaključiti da su osnovci. Pročitaj opet kako sam napisao svoj komentar. ;-)
Pa gdje ce ko sa Isakom :)
Pa i ne liče mi nešto na osnovce, zapravo znam da jedan član nije sigurno ni srednjoškolac, a kamo li osnovac. Sad, vi mene jebete u zdrav mozak aaa???
Ako su mogle Nezavisne i dosta jos portala jos sinoc objaviti da je pobjednik takmicenja ekipa Telemark iz Banovica i da putuje iduce godine na Evrposko prvnestvo u pruzanju prve pomoci u Antverp, Belgija 28.-30.8. mogil ste i vi! U kategoriji podmlatka najbolja je bila ekipa OS Isak Samokovlija iz Sarajeva. Cestitke objema ekipama!
Tako je..! Baš sramota za klix.ba.. To što su neki mali Banovići osvojili 1. mjesto i idu na Evropsko je apsolutno nebitno.. E jadni ste..
najboljii
cudno cuj to Isak SAMOKLOVIJA,hm zar ima neko drugo ime,a da nije sveti savo hebem ga u glavu??