|

Učenici Medicinske škole u Tuzli direktorici priredili nezaboravan rođendan

Učenici Medicinske škole u Tuzli direktorici priredili nezaboravan rođendan
800
Klix.ba
26.12.2014. u 12:14
44
komentara
800

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Direktorica Srednje medicinske škole u Tuzli vjerovatno nikada neće zaboraviti dan kada je proslavila 50. rođendan. Učenici ove škole priredili su joj iznenađenje kakvo će pamtiti i nositi u srcu dok živi.
Vijeće učenika Srednje medicinske škole u Tuzli, zajedno sa maturantima, odlučilo je direktorici Hadžiselimović zahvaliti na svemu lijepom što je učnila za njih, a ponajviše na prijateljskom odnosu prema svim učenicima.

Kako nam je kazala predsjednica Vijeća učenika Delila Bajrić, ovaj čin je pokazatelj da u našim sredinama dolazi da promjena.

"Direktorica Jasna je divna žena, prije svega majka i vaspitačica, a onda magistar Bosanskog jezika i književnosti, te direktor naše škole. Pomaže Vijeće učenika i uvijek je tu da nas sasluša i odobri naše aktivnosti ili nas uputi na put pavilne realizacije. Poštuje prava učenika i sve ono što zahtjeva jedna demokratska odgojna ustanova. Nama naprosto u ovoj školi ne fali ništa, škola je preuredna i bez obzira na ekonomsku krizu nastoji nam pružiti potrebna sredstva ili naći donacije. Iz tih razloga naše Vijeće učenika slovi za jedno od najboljih u BiH, i naše ekskurzije prolaze bez incidenata", kaže Bajrić.


Uz tortu, poklone, muziku, cvijeće i balone, učenici i uposlenici su poželjeli direktorici sretan rođendan.

"Živjela, živjela i sretna nam bila", odzvanjalo je hodnicima škole. Uslijedile su čestitke, a Hadžiselimović nije mogla sakriti emocije.
Prijavi grešku


Komentari (44)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...