Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto djeco sto ste se igrali skakali i vjezbali to vam je. Sada imamo pametnice koje ce vas strpat u kucu i dati vam aplikaciju na mob. Sretna buducnost.
hahahahh ko nas vodi majko draga. Pa ljudi ne znaju nista pod milim bogom. Kad je kretala skolska godina govorim da se trebalo fokusirati samo na jedan nacin skolovanja. Ili da se 100% ide u skolu kako i treba ili da se sav fokus usmjeri na online nastavu i da se usavrsi i pripremi sto je vise moguce. Nasi naravno nisu bili u stanju da spreme niti jedno od toga i sad ce djeca da ispastaju za sve. Kakvi nehljebi vode ovu drzavu to je nerealno.
da li ste realni pustite djecu
Nece oni nama biti sposobni ni do prodavnice da odu!