Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj spot mozete skinuti na Pirate Bay-u :)
Licemjerstvo. Svaki od njih ima piratski windows, 100%.
kako ste vi neki ljudi glupi.. ovo su djeca uradila jer su morala. i fkt da ovo ne moze ni na koga utjecati, pa ni na njih same sto su ovo radili... ovo im isto dodje ko neki zadatak iz matematike kojeg rijese,pa su tako i ovo rijesili, i sigurno zbog ocjene.
Pih sigurno ce oni mene da nagovore da ne skinem COF black ops 2 i NBA 2K13 , a da kupim orginale za sve ukupno 300 Marako. Hoce , hoce kako da ne.
Long live The Piracy Bureau
djece boze sacuvaj
haha koja ironija , zalažu se da zaustave piratstvo a prvo onaj windows 7 na projektoru je piratski, dalje neću da komentarišem.
torrentom protiv piratstva \"another one terabytes the dust\" ( QUEEN )
eto neću više nikad :) od sad samo kupujem legalno xD
Živjelo internet piratstvo - djeco ne dozvolite da vas kapitalisticki paraziti indoktriniraju!!! Pirat Bay 4EVA!!!
...a svi skidaju dzaba sa intereta, mojne šuplje....
Eeee budale jedne, što vam je neko isprao mozak o tom piratstvu. Ne znate ni vi o čemu pjevate i zašta se zalažete. Zašto bi se zalagao da dajem novac kojeg jedva imam, nekome ko leži na parama. ŽIVJELI ANONIMUSI!!!
pola ovih sto su ucestvovali u ovome kod kuce ima nakacenih torenata
Sad ce odma the Pirate Bay da prestane, i sva muzika ce da se kupuje. Ja prvi kad dodjem kuci brisem \"game of thrones\" sezona dva i narucujem DVD. Jer kad ti djeca kazu, a tek uz prisusto velikodostojnika...
ebo ih on
pa jarane trebala bi im milja maraka samo adobe da kupe
ZIVJELO INTERNET PIRATSTVO!