Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bosanskohercegovacka djeca pokazu pamet i znaje ni jedan komentar nema. Pojavili se nesto sto makar u primisli ima nacionalno, komeentara je toliko da ih iscitati ne mozes... Duboko smo zaglibili kao drustvo i zajednica....
nista bez muzike, "sincsajzer" glavni faktor.
BRAVO ZA BOSANSKU DJECU I DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU
ta inovacija sa plastikom zvuci nevjerovatno! bravo!
Pored toliko prevaranata i lopova konacno sam pronasao pravog coveka sa pravim dojavama. Jedine prave i sigurne dojave na facebook-u,uvjerite se i sami.... https://www.facebook.com/sigurnazarada99?ref=hl
Svaka čast mladi ljudi
Kakav god da je uspjeh individue ili manje grupe ljudi, a gdje su oni svoj uspjeh ostvarili svojim radom je besmisleno isticati državu. Ako su ova djeca kod nas napravila nešto, onda bi ta ista djeca u nekoj normalnoj državi napravili vjerovatno mnogo više jer bi ih neko pogurao sa resursima.
kako ovako malo komentara na temama o bosni?? a hrpa komentara na clancima o islamu gdje se pljuje redom sve islamsko??
Još da netko izmisli stroj za reciklažu pokvarenih političara, nacionalista i glupana što šaraju po klix-u, gdje bi nam kraj bio ... ???!!!
Komentar ti je baš, ali ono baš ........super
BiH PAMET se jedino cijeni van granica Države! Koga to ovdje interesuju inoivacije? BOGATI SMO, ali nam ne daju da budemo bogati. Bravo za sve inovatore koji su osvojili medalje! Bravo za djevojčice koje su još kao osnovci izmislili ovaj koristan uređaj.
Svaka cast za ove pametne i nadarene mlade osobe...ovo je mozda i ugodna prilika da se nase bistre BiH rijeke ociste od plastike.