Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto li je njima to u interesu? Članica postat nećemo nikada… čemu onda briga oko nas?
Srpski zet gura za Srbe! Palmer, IDI BRE KUCI!
Ne vjerujem srpskom zetu Palmeru,Ruski igrac koji je dosao da Covicu pravi treci entitet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Onaj Bosnjanin koji se sastane sa ovo dvoje u novembru, je izdajnik i treba ga sto prije skinuti sa vlasti. Znaci poruka i za jedno i za drugo, nemate potrebe dolaziti u Sarajevo!
Bice nezavisna Republika Srpska !
Glavna uloga EUFOR-a je da budu na entitetskoj linij, kako bi sprecili nasilno prelazenje entitetskih linija jedne ili druge strane. Ako uzmemo u obzir da madjarski kontigent cini 1/6 EUFOR-a, onda znamo zasto je Dodik za produzenje EUFORa ahhahahaha sah mat
Nikakvi novi razgovori. Stara K... A Evropa hoće da pošalje snage tek onda kada se bosanske patriote oružano, a kako bi drugačije branili zemlju od raspada, usprotive uništenju jedine domovine i ne postanu Palestinci u EU. Jedini način je uvesti ratno stanje, skinuti 3 nacionalne stranke na čelu sa rukođstvima, zabraniti im svaki politički rad i raspisati vanredne izbore i to odmah, bez odlaganja. Ali EU to neće, iako može, jer ima svoje talove sa Rusijom, Kinom ali i svoje...
Ne znam kakav mi uopste imamo interes da se ovim bavimo, da ugodimo Covicu jedino? Hajmo se i mi malo ponasati kao oni, eto sad mi necemo dogovor i sta cete sad, da vidite kako je kad neko sve odbija
Ne dolazite mamu vam vasu. Ovi rade u interesu rvata i srba. Palmer je ozenjen srpkinjom to je Niksic neku noc potvrdio
jedite govna
Nesposobni i nezainteresovani USA i EU birokrati ce jos vise da pogorsaju stanje za sve narode. Podrzace stvaraoce i odrzavatelje svih problema u BiH, vodece nacionalne politicare. Dodik ce dobiti tri flase brlje, Covic tri flase kvasine, a Bakir jedan himber sirup.
Nema se ovdje šta očekivati dobro od stranaca, jednostavno hoće na silu da naprave Čoviću na volju odnosno treći entitet, jer su Bošnjaci dozvolili da im se nameću pravila i popuštaju, za mlade i sve ljude koji misle svojoj djeci dobro je rješenje napustiti BiH zauvijek jer ovdje više nema života, stvoriće se 3 nacionalna tora sa vođama trojicom kabadahija i kriminalca ...
Ne, Bošnjaci su htjeli vršiti teror nad 2. malobrojnijim ali po dejtonu konstitutivnim narodom u FBiH, međunarodna zajednica je to opazila i shvatila tko su najveći fašisti u BiH, sad će malo da opali po rukicam te fašiste dok nisu uzeli zamaha.
@pecara tisina UZPovac, nagni jednu domacu praljkovacu da se smiris
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne zuri nista,ima vremena...
Ma prekinuti pregovore, magla u novembru u Sarajevu, nece moci sletjeti, to nek planira. Osim ako ne sleti u Bg? Ah da, mi da smo malo interesno vezani za svoju drzavu, ne bih ga prihvatili kao pregovaraca sa kojim sno u sukobu interesa pa makar i zbog licne činjenice.
Jednom kad mi shvatimo , a to će biti nikada, da je sve do nas i našeg dogovora. Predstavnici Srba vuku za rukav Ruse ,prestavnici Bošnjaka vuku za rukav Amere pa to što nam se dešava prezentiraju kako se ovdje odvija politički sukob velikih sila. A šta je dovelo, čiji potezi, do blokade na federalnom pa i državnom nivou. Nije došlo samo od sebe, svaka akcija za rezultat ima reakciju.
Kad stranci urade nesto u korist Bosnjaka odmah se prostru po podu pred njih i zovu ih opet. Tad im ne smetaju. Cim naslute da se sprema nesto sto je protiv njihovog interesa onda krece rezanje i proklinjanje. I prevelikom i glupom podaniku gazda uvijek na kraju ipak opali samar. Samo ne u obraz; jer ga nemate. Vise je to noga u guzicu.
hahahah šiš pu fes liju, u prošlom, sadašnjem i budućem vremenu
Svi ozbiljniji svjetski mediji vec su najavili novi rat u Bosni, koji ce biti pokrenut od strane Dodika i Xrba. Bosnjo budi spreman, jer je rat izgleda neizbjezan.
a brasno poskupilo i niko o tome ne pise, mmmmmmmmm
samo elektronsko glasanje.kako Čović javno podržava Dodika da ima svoju vojsku.I tu je sve jasno.
Vidi vidi vražićka što mjerka ovu kokaru, boli njega karađole za izborni u tom trenutku. Neđe razmišlja kako bi je preklopio na stolu u kancelariji.
Ukinuti predsjedništvo, dovesti crnca iz Senegala i krunisati ga da bude kralj BiH