{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ubrzani radovi na mostu na Otoci, skraćen rok završetka

S
15.9.2011. u 16:08
0
27
Ubrzani radovi na mostu na Otoci, skraćen rok završetka
0
Ubrzani radovi na mostu na Otoci, skraćen rok završetka
Foto: Sarajevo-x.com
Na inicijativu Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo i nakon održanog sastanka sa investitorom radova na rekonstrukciji mosta na rijeci Miljacki kod RTV doma Javnim preduzećem "Direkcija za ceste Federacije BiH", postignut je dogovor sa izvođačem radova o promjeni i ubrzanju dinamike radova kako bi oni bili što je moguće prije okončani.
"Prema dogovoru, radovi u narednih nekoliko dana biće intenzivirani u mjeri u kojoj faze neophodnih tehnoloških procesa to dozvoljavaju. Prema sadašnjim procjenama i takvoj dinamici, u ponedjeljak, 19. septembra može se očekivati postavljanje završnog sloja asfalta, a narednog dana, u utorak, 20. septembra godine očekujemo normalizaciju saobraćaja u dvije saobraćajne trake na dionici puta gdje se radovi obavljaju", saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo.

Podsjećamo da je početak radova izazvao saobraćajni kolaps na cestama u Kantonu Sarajevo pa se nadamo kako će ovo obećanje biti održano i da će saobraćaj na sarajevskim ulicama biti što prije normalizovan.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: