Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP fenjeraši :D
...to ni u snu neće biti...
sad izglasati zakon da se nemoze kanditovati , neko ko nije rodzen u bosni za clana predsednistva, kao u svim demokratskim drzavama, i istjerati sve sandze iz bosne tako osloboditi radna mijesta , kao npr, gradsko , zdravstvene ustanove itd.i rijesen problem zauvjek.
bosnjacim je vrijeme da se ujedine.
Hajde ne lupetaj života Ti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
seljaci odbranili bosnu od agresora, seljaci hranili gradsku raju tokom rata, seljaci osnovali sda, seljaci su glavni , ja sam seljak i mi seljaci cemo biti najjaca karika u BiH-tako GRADJANI PUSITE GA-bez nas nema nista mi smo glavni i dugo, dugo cemo vas hebavat :-D
NACIONALIZAM JE nažalost opet pobjedio, osudili smo sami sebe na opet 4 godine jada i bijede
Dabogda pomrli..............
U ovoj Bosni zivi svako i svasta, najvise preovladava nacionalna mrznja. Čudi me kako smo mi živili u Sarajevu prije rata bez nacionalni stranaka, a sve funkcipnisalo i bilo u redu. Sreca roditelji imaju penziju, a ja je u pvoj drzavi zaraditi necu i ovo sto radis nikakav stalni posao, zavrsis fakultet ali ne mozes naci posao nemam veze sa Bakirom i SDA. Hajde punoglavac kada si vec pobjedio napravi nam jos koji centar ali ovaj put najljepsi, najbolji u Evropi. Uh moze biti da to Izetgegovic napravi da budemo drugi Dubai, cim obezbjedi tim obecani 100 000 hiljada radni mjesta samo gdje ce ih zaposliti, moze biti da skupljaju prasinu jos u zraku. Ma da ti nisi lopov i da sto obecas ispostujes vec si ti jedan prevarant, lopov. Steta sto drugi neko nije ppbjedio pa da te malo Tužilaštvo BiH ispita sto pd ubistava koje si narucio pa na dalje........
Narode svaka čast, vaš vam predsjednik obećava kućice od čokolade i prozore od marmelade.
ja sam za da se u bosni napravi republika hrvatska da se napravi kalifat bosna a republika srbska vec posttoji
nisam reko herceg bosnu nisam ja za heceg bosnu vec republiku Hrvatsku u bosni ili odcjepljenje. dosad sam bijo na bosanskoj strani nado sam se da ce sve soviniste nacijonaliste otkacit dosta vise
ovi izbori su bili nesto slicno ovako Izbori su bili posljednji pokusaj brice da od guzice napravi lice
ljudi sve je namjesteno niko ne vjeruje u ove rezultate
nadam se samo da je to istina jer ce doest da budemo apsurdistan drzava ako lazirani izbori budu bit ce dobro,,
dabogda svi pocrkali kad nemamo mozga
normalno da jesam
DABOGDA NAS POPLAVA SVE ODNIJELA SVA TRI KONSTITUTIVNA NARODA FUJJJJJJJJJJJ
TOLKO SAM IMO POVJERENJE U BOSANSKI NAROD ALI VIDIM DA NE TREBA IMAT IMAT POVJERENJE . HRVATSKI NAROD TRBA TRZIT ODCJEPLJENJE TEK PO PRVI PUT SAM POSO OSJECAT DA SAM BIJO NA POGRESNOJ BOSANSKOJ STRANI SAD TRAZIM ODCJEPLJENJE HRVATA IZ BIH NESNOSNO JE ZIVIT U DRZAVI DZE NACIJONALIZAM I VJERSKI RADIKALIZAM VLADA
HRVATI TRAZITE ODCJEPLJENJE I PRIKLJUCENJE HRVATSKOJ
Imate moju podršku! Allaha mi, glasam za HB.
mjesec zvijezad nema tu vise nista bosanskog mislis ja sam dosad mislijo ko ti sad ste usrali do kraja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Piscu teksta D.K. - račun je bez krčmara, bilo koje tri stranke iza u satnju su da praktično SDA ostave bez vlade i to sa veoma sigurnom večinom. No, znajuči da će Bakir A. I: sve, baš sve uraditi da ne halali vlast, možemo očekivati spektakularne - jalove koalicije. Briga njega za za narod! NO!
Dodik, imaš moj glas za refernudm RS. Čoviću, imaš moj glas za referendum HB. A sad vi udarajte minuse, ja ću opet da na referendumima glasam za cijepanje Bosne. A vi se uzdajte u Bakira. Poručuje vam bivši Bošnjak, od danas Srbin, islamske vjeroispovijesti.
Da se nisi malo zeznula u rečenici, vas Bošnjaka vidim nešto malo više od 200 000. A u Bosni je oko 4 miliona stanovnika. I nema podjele? Hahahahaha.
Nazivaš nekog glupim, a ne kontaš da se 80% tih Bošnjaka odreklo vašeg Bošnjaštva. Uzmi cvike, pa s pokerom očiju probaj vidjet koliko imaš glasova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)