Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj obdukcija utvrdila da je bio musliman, kako hebote? Ovi nisu normalni, srbovanje je def. dijagnoza, zar je obrezan automatski musliman? Vjeru utvrdili obdukcijom?!! Ili je riječ o dehumanizaciji žrtve, manja kazna jer je ubio muslimana. Samoodbrana kroz zatvorena vrata!
@gjuro to su naši doktori i forenzičari. Vidi obrezanu ćunu i zna sve o čovjeku.
Mom amidzi su upali u migranti u vikendicu kod Bihaca. Da su trazili samo nesto da pojedu , prespavali pa otisli, pa hajde.Napravili steu od 4 000 maraka. Osiguranje isplatilo 600. Unistili tek posadjene sadnice voca. Pola alata pokrali.
Obdukciju treba ponovit. Čuj, musliman? Baš me čudi. Sad će Dodo odlikovat čobanina. Dobit će nacionalnu penziju.
Savjest čobanu proradila? Kad će savjest proradit kod onih od prije 30- tak godina!
E, baš me čudi! Ču, musliman. Da je to čoban znao možda ga ne bi ubio!?
ko napisa ovakav naslov treba ga tužiti za diskriminaciju. iskopi rat ću ovo sada.
Migrante bi pokupio s pricom da cu ih prebaciti preko granice, a onda bi ih odvezo u sumu i streljao, a zatim zatrpao s JCB. Onda bi otiso na pivo i ponadao bi se kao da se nista nije dogodilo.
Kako li se obdukcijom utvrđuje vjerska pripadnost?
Mozda su obdukcijom utvrdili da je musliman pošto je bio garav
sigurno je imao brkove pa su ustanovili da je muskarac musliman 🤣 kakoo smo mi jadan narod u jednoj jadnoj drzavi. Otisli smo u k****, samo nam treba javiti.
aha...nauko eto ti sad...srbi otkrili nacin da naukom zavire u ljudsko tijelo i metodom obdukcije otkriju ko je musliman a ko ne...veliki korak za Bileću.
Valjda Islamske vjeroispovjesti tuzioce Milicu!
možda je jevrej bio?
Jel to osunecen pa znate da je musliman
U americi imas pravo kad ti neko upadne na posed, da ga ubijes na licu mesta.
@VitezIstine Nemaš. Ako se dokaže da je čovjek bio nenaoružan odležiš 15 godina.