Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTINA I SAMO ISTINA ZA VEDRANA !
Pravda za Horde Zla!!
*** istinu kad nije živ čoek
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
zelim mu sve najgore i da mu se sjeme zatre!!!
Ja se izvinjavam citateljima Klix-a na predhodnom komentaru,nisam imao namjeru uopste komentarisati ali kad vidim ove retardirane seljacine koje ne vide dalje od nosa,smuci mi se zivot sto zivimo u istoj drzavi. Ali...mozda se nekad njegovi roditelji (debili,koji su ga tako odgojili) nekad opamete pa objasne retardu da postoji zivot,svjet,kultura i SKOLA sto je najbitnije!!! Pozdrav svim citateljima i sorry jos jednom za komentar prije
Rep. Hercegovina Slusaj seljacino Ortodoksna!!! Ovo nije forum za Nacinalicsticke P I C K E majke vam jebeM,napravite sebi portal i tu se K-urcite jer samo to i mozete picketine jedne. OVo je moje ime i prezime jer se ne krijem iza nikova i ne bojim se nikoga a kamo li takvih Balavih retarda koji nemaju 12% skole,nepismene Seljacine! Mrs sa ovog foruma jer takvi kao vi nisu dobro dosli ovde a kamo li u Sarajevo. BIo jednom jedan Jasarevic i Kostajnica (bas im je jebO kevu) a bit ce ih jos vjerujte mi...Vedran (hrvat) je poginuo kao Bosanac a ne kao kao Ustasa! Retardirane seljacine samo tako ste i mogli nesto,jer omjer 300 prema 10.000 je jako veliki pa vam je trebao pistolj jer drugacije niste ni mogli jer ste P-icke...Ne opravdavam huliganstvo ali pistolj na sake,pa stvarno ste smjesni ba...Stavi svoje puno ime i prezime pa cu se ja licno potruditi da ti objasnim zbog cega smo bili i uvjek cemo biti za vas jaki i prejaki...mozgu plitki,zivis u selendri i za bolje ni ne znas!!!
Pa naravno, jer bi ga kod nas samljeli u zatvoru.... Madafaka....
bosanci ne trebaju dolaziti u hercegovinu, a hercegovci u u bosnu, i problem je rješen.
pošto Sam upravo u zahodu, ne mogu odoliti: POSEREM se na Široki, Ljubuški, Posušje I ostale slične vukojebine u jugozapadnoj Bosni. zatucani papaci I dokakazane fašiste!!
Koji primitivizam.Koji apsurd.Pored Bosanskohercegovacki sudova sudjenje u Hrvatskoj.Agresija se nastavlja ali sad od clanice europske unije.Sramota.
NEMA VISE BOSANCUGA DA DOLAZI PO SIROKOME I DRUGIJEM NASIJEM GRADOVIMA!!!! EHEHEHEHE DODJITE I ISTA SUDBA VAS CEKA KAO I OVOGA HULIGANA PULJICA, OLOSU!!!! SCEO BI OLOS BOSANSKI NA NASU ZEMLJU DOCI D AJE PALI I RUSI, A???? EHEHEHEHEHEH MAJKU VAM MRTVU MUSLEMANSKU BALIYSKU BOSANSKU!!!! SILOVAO VAS VASE PEDOFILNO BOZANSTVO ALAH POSRED TOGA VASEGA PRLJAVOGA GUZNOGA OTVORA KOJEGA GOLIME RUKAMA "BRISETE" I VODOM ZALIJEVATE!!!!! EHEHEHEHEHEHE
opet nepismeni
Daj ba ustaso izadji malo u grad il' idi spavaj. Pacijent
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
POTURICA JE DOBILA STO JE TRAZILA!!! EHEHEHEHE A SADA GA NAUZIVAJU JOS I HRVATOM, VIDITE LI VI TO POTURICE SUGAVE, A????? CAK I BALIYE NA VAS PLJUJU GOVNA MUTAVA!!!! STOKO!!!!
nepismeni, nepozeljan si na ovom forumu, kako ne kontas.
Pa vi sto optuzujete stvarno ste glupi ko ***. Kada je Vedran bio upucan odman je se znalo da je ga policajac ubio ima cak i snima iza *marice* stoji i puca i Horde su ga napale. Nadam se da nece osuditi moga sugradanine jer nije krvi ni on ni policajc jer su nam Horde dosle s namjerom da nam srude grad jer si znali da nece biti policije da ce sci otici u Mostar samo zalim sto nije bilo vise Vedrana jer te to zasluzili. Dodite oped da vam dadnemo naziv za ostale tri tribine :D
SARAJEVSKO SMECE JE DOSLO I TREBALO IH JE SVE POBITI, NAZALOST OLIVER JE ZIVCE IZGUBIO PA JHE PRENAGLIO IANCE BISMO MI NJEIJH DOBRO DOCEKALI I BUKVICU IM ODRZALI. VISE BI MRTVIJEH BILO!!!!! A SADA VISE NE SMIJU NI DA DODJU!!!! GOVNO SE STISLO U NJIMA, SCELI BI ONI ALI NJESTO IH KOPKA!!! EHHEHEHEHE OKAMENJENO GOVNO!!!!! EHEHEHEHEHEH
mater vam jebem obojici picka vam materina seljacka , najmilije ti jebem
Šta kaže osloboditelj nevine djece cvijeća Mirsad hordaš Kebo ?!?!?
Nije kriv...pa da nije kriv, nebi se valjda krio?? Majku vam fasisticku!!!
STA JE BOSANCUGO MUTAVA?! DRECIS NJESTO SMECE BALIYSKO A???? ZABIJ SI NJESTO U TAJ GOVNJIVI, PRLJAVI, USRANI CMAR OLOSU MUSLAMANSKI!!!!
@Rep.Hercegovina - Imas li slucajno prijatelju kakvu adresu dole u hercegovini da te malo posjetim i dam ti koju lekciju . sta kazes ?? slobodno napisi gdje zivis nece ti niko nista !
Ubi zakolji da ustaša ne postoji
CUJ OVE BOSANCUGE, EHEHEHEH!!!!! PAZI DA TI TI NE BI ZAKLN BIO, SMECE BOSANSKO!!!! I REKAO SAM TI DA SKINES TO IME NASE, BOSANCUGO MUTAVA!!!! JESI LI RAZUMIO MAK+JKU TI JEBEM MRTVU BOSANSKU??????
PAZI DA VAM SE AHMICI NE BI PONOVILI MAJKU TI BOSANSKU JEBEM, PSETO MUHAMEDOVO!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vedran je ubijen iz čiste MRŽNJE ,ovaj zločinac je mislio da ubija malog "balijicu" kojeg su 3 godine ubijali klali trpali u logore protjerivali a međun.zajednica to olako puštala i odobravala ,i zašto nebi ubio opet i opet i on i slični njemu kad je Bošnjački narod ponižen i bačen na koljena što od unutrašnji neprijatelja što od domaći lopova bande pljačakaroša i izdajica , Vedran je tu samo koletrelarna šteta !
UBICE IZ lištice PRAVDA STIĆE,NAŠA BRAĆA SVE IZDRŽAT ĆE,HORDE SU NAJJAČE BILE I OSTAT ĆE!
VEDRANOV LIK PRATIT' ĆE VAS SVUDA ! ŠKRIPARSKE PIČKE
EHEHEH, VIDJELI SMO MI KO JE PICKA, MAJKU STI SUGAVU BOSANSKU!!!!! TO SMO VIDJELI I PREDOBRO!!! UTEKLI STE KO MISEVI KAD JE OLIVER GADJATI POCEO!!!! EHEHEHEHEHEHE