Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramotno ponasanje policije i tuzilastva. ISTINA ZA LANU!
Nisam shvatio šta je tačno "Sramotno ponašanje"? Što nisu našli ubicu odmah poslije dva sata ili šta? Ne vidim nigdje da policija ne traži ubicu.
@Pridrazici Pa vidila je Lanina majka sta se radi. Vjerovatno se i zena plasi za zivot.Vrse se opstrukcije,najavljuju u medijima, da ce se izvrsiti vjestacenja auta.Vjerovatno joj kamenjarski srbi i prijete.
Majka je veoma sumnjiva...posle sahrane je vec sledeci dala kremirati. da se nebi mogle vrsiti dodatne obdukcije
Nina je bila dobra profesorica na FIT-u, mada sam imao 7 kod nje haha
Kome se ovdje sudi, ubici ili majci jer je odlučila da ode iz Mostara. Kad pročitam osude javnosti na sve što je uradila ili nije uradila onako kako je to većina, koja sebe smatra mjerodavnom očekivala, ne čudi me njen odlazak. Pametan živi gdje mu je bolje a budala gdje je navik'o.
Nista cudno!!!
Neobično je kao prvo zašto se Lana uputila pješke 6km putem koji većim dijelom nema ni trotoar, a navodno je trebala taj dan za SA, što će reći da nije išla u šetnju ili opuštajući Walking. Znači, po srijedi je bio dogovor s nekim. Tako da po mom mišljenju nije bilo "slučajnog" hvatanja djevojke kao što gledamo na filmovima. Ključ je po meni u komunikaciji djevojke, koja nije morala nužno biti mobitelom ako se radilo o nečem tajnovito, a očigledno jeste
mozda i majka ima nesto u svemu ovome, glupost
Ubio je vjerovatno neko iz HR bez ikakvog motiva i vratio se svojoj kuci, normalnom zivotu. Naci cete ga mozda kad bude priznavao k'o Ted Bundy tapes, a kako zivimo u BiH i na Balkanu..to se vjerovatno nikad nece desiti. Bas mi je zao sto se ovo desava.
@PokojniTupak I meni je prošlo kroz glavu da je neko iz susjedne države... Definitivno ne bi bilo na odmet i to istražiti, jer koliko znam svi prelazi u okolici imaju kamere. Nadalje, ili je taj neko ako je iz susjedstva, dobro poznavao taj dio BIH ili je pak djevojka htjela biti nasamo s tom osobom jer je ona navodno taj dio poznavala. Dakle, kamere na granicama i istrage mogu rasvijetliti i taj dio, i siguran sam da se to i radi, ipak je to rutina
Klix: nevalja vam naslov! Ovo po meni znači da je otkriven a nije uhapšen! Kako ste pisali o grafitima u Gornjrm Vakufu ljetos? Koga sve niste napadali zbog napada na Muslimane Bošnjake?! A kad se otkrilo da je Musliman Bošnjak - samo štura vijest u medijima, ali mnogo ste zlog sjemena prije posijali!!! Pa i nije bilo nekog izvinjenja s vaše strane!!!
ima ovih par nickova bolesnih jako
Ko je otac pokojene Lane?....imali kakvih izjava od njega?
@Vis Vidiš, dobro pitanje... U tom pogledu je mama super napredna za sredinu u kojoj živi, ali s druge strane okružena popovima! To je zaista lična stvar pojedinca, ali jeste neobično
Joj sto ovo podsjeca na slucaj Davida Dragicevica :((((( pretuzno, mladi ili odu iz BiH ili ih misteriozno ubiju :((((((((
Jos istraga traje a ona se seli ! Ne kontam. Zar ne bi trebala pomagati u istrazi sto vise moze ?
Hebote, ovi pokatoliceni srbi, imaju namjeru da i zadnjeg pravoslavca istjeraju iz Mostara.I ponovo se peru od zlocina, a zna se da je Lanu ubio neki kamenjarski srbo.Koliko to Bosnjaka ima u Ljubuskom, Citluku...I cude se sto je majka otisla, a u novinama najavljuju da ce vjaestaciti auto koje su pronasli prije par dana. Pa to se valjda radi odmah cim se pronadje auto.Posto su rekli da je jedno auto udareno, vjerovatno idu na to da kazu da je bila saobracajka, a ne gnusno ubistvo.
Pa vidila je Lanina majka sta se radi. Vjerovatno se i zena plasi za zivot.Vrse se opstrukcije,najavljuju u medijima, da ce se izvrsiti vjestacenja auta.Vjerovatno joj kamenjarski srbi i prijete.
Pa vidila je Lanina majka sta se radi. Vjerovatno se i zena plasi za zivot.Vrse se opstrukcije,najavljuju u medijima, da ce se izvrsiti vjestacenja auta.Vjerovatno joj kamenjarski srbi i prijete.