Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40,- KM plus još 2-3 marke za uplatnicu zahtjev itd.
kolko je para pasos?
imal sta nagovjestaja o konkursu kantona sarajevo za MUP,kad bi mogao izaci?? sellam svima
Za 5 minuta obavljen kompletan proces, Na šalteru 1 u pošti (na obali), ljubazna i ljupka dama ispunila formular i fotografisala, i uz smješak rekla da za 15 dana odem po gotov pasoš. Čestitam i hvala!
joj tebe, pa ovo je odlično da se narod informiše, ljeti gužva, sve jedno na drugom, pedeset puta pada sistem... a da su ljudi znali da pasoš mogu izvaditi i zimi, ne bi ljeti bila tolika gužva! osim toga, zimi ga izvadiš za tili čas! a ljeti... ah da, znaš već ;) P.S. to da li tebe neko vani jedva čeka ili ne je već druga tema :))
Stvarno nismo znali, a sa situacijom u kakvoj smo mozemo daleko stici sa pasosima!!!:) Jedva nas cekaju vani!!