Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliki megalomanski rashodi i troskovi na besciljna putovanja, luksuzne automobile itd u nedogled, a najvazniju stvar svake drzave, izbori na srednjovjekovnom nivou bez elektronskih nadzora i skeniranja glasackih listica.
Bilo bih sve ali nepase to guzonjama da se uvede 😐
Kad neko umre odmah ga skinu sa liste penzija, a ne skidaju sa lista za glasanje, znači to su džoker glasači za SDA, HDZ i SNSD stranke. Samo revolucija nas može dovesti do pravedne vlasti, a glasanje na ovaj način nikad !!
Ovo je toliko zalosno da vise nije ni smjesno... Nikaragva je zanas izmislila svijet.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
valja ovo poništit sve... komedija živa i vidim odgovara i strancima...
kolike su dnevnice ovdje?
nijedna me nije htela dok u skupštinu ušo nisam...onda su dolazile same..udate, neudate, itd.
Bezze kad se već znaju pobjednici
Ma kakvo brojanje samo kradu
Ej dečki, provjerite ima li me vani! Heheheheh
Predlažem: OSNOVATI PLENUM GRAĐANA i prebrojavati ponovo, polako, nedjeljama... Na usluzi su mnogi iskusni plenumaši, pardon, PLENUMAŠICE i plenumaši 😂
Zna li iko kad će doć voda?Vazdan je nema.
A zasto se na svako biracko mjesto ne postavi kamera ?? Sra ce vam sada video-nadzor, kad je sve do sada, glasanje i slicno bilo pod okriljem Iza kulisa
Nema para za kamere i ostale uredjaje. Nije to u interesu politicara. Treba njima prvo sve obezbjediti od kamera na luksuznim kucama, auta, vikendica i ostalog luksuza kojeg mi placamo.
SVI U OPCINE NA POSMATRANJE. DOSTA JE BILO NJIHOVIH PREVARA
Svi u opstine da posmatraju ponovno brojanje.... Svake izbore su krali, ali ove su demonstrirali kradju nevidjenih razmjera, sve zelene pohapisti!!! Stoka jedna!!!!
Svi u opstine da posmatraju ponovno brojanje.... Svake izbore su krali, ali ove su demonstrirali kradju nevidjenih razmjera, sve zelene pohapisti!!! Stoka jedna!!!!