Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
14 komada vakcine ostalo na zalihi samo za clanove strsnke sa clanskom.kartom
Je l’ Fudo dosao na red?
Zenica izgrađena na muci Vareša da bi ga se degradiralo radi 1941-1945.
Hajmo spric u guzic..
Kako su uredno napravili tabelice kad je trebalo zastarašivat raju sa brojem zaraženih i umrlih, a kada treba voditi evidenciju o broju vakcinisanih, onda karina, šta vas zaboli koliko smo mi neefikasni.
AHH PRČČ STIGLA SAM SA KOSOVA U SARAJEVO, DOGRABILA SAM U DRŽAVNIČKU SLUŽBICU, JOŠ SE UČIM NA WORDU, JOŠ MI WORD ONO SORY PRETVARA U SORRY, GOVORIM I TRI JEZIKA NA iOS APLIKACIJI (SAMO ONLINE). NE VRAĆAM SE NA KOSOVO, NE DA MI SE PRAVIT KOSOVOKREM PA GA SLATI PEKARAMA BUSOM
Naravno da ide brzo, kad će vakcinisati 100 ljudi. Vidjeli bi haosa da je to zaista masovna vakcinacija. Ipak, niko ne govori o tome koliko je Zenica po ovom pitanju zaostala, npr. za vakcinaciju je moguće prijaviti se samo lično u porodičnoj ambulanti. Toliko o modernizaciji zeničkog Doma zdravlja na čijem je čelu gradonačelnikova žena. Lokalni Izetbegovići uništiše grad.
Izgleda da je organizacija mnogo bolja u Zenici nego u Sarajevu. Sramota za glavni grad... ali me i ne čudi. Zenica, Tuzla i slični gradovi imaju radišne ljude koji se ne boje posla za razliku od manekena iz Sarajeva.
Gledaj zelenih paravana na kabinama...
sarajevski papci koji zive u Sarajevu 2 generacije glume neke stare Sarajlije a svi znamo da ih nema vise bravo zenica