Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želim se solidarisati sa stanovnicima Zenice, kojima "crkava" sistem grijanja čim zahladni, a gradskoj upravi, Grijanju i upravi Arcelor Mitala želim da im bude pravo vruće u Paklu, Džehenemu gdje će sigurno završiti. Isto želim i Sarajevogasu i gradskim toplanama, zamalo im i ukratko bilo.
Baš me čudi da to čujem? U Zenici inače nema nikakvih problema sa grijenjem...
Ne mogu se našučurati što sam odjavio grijanje u stanu već 3-ću godinu. Draže mi je na struju se grijati bar znam za šta dajem pare.
povoljno prodajem bukova drva... 340 km metar... u cijenu je cak uracunat i prevoz
Rjesenje za cijelu Srednju Bosnu je izgradnja toplovoda Sarajevo - TE Kakanj - Lasva - Zenica te Lasva - Travnik i koristenje toplote TE Kakanj koja se ionako emituje u atmosferu. Time bi se rijesilo grijanje podrucja na kojem zivi gotovo 1 milion ljudi! Ali sta bi bilo sa direktorom Toplana Sarajevo, stotina radnika viska, direktora Toplana u Zenici itd. Ccc SMRADOVI!!!
I šta bi bilo sa "projektima" Huseina Smajlovića - govorim o njegovoj gasnoj termoelektrani, za čiju izgradnju su ugovor dobili Kinezi...