Zemljotres jačine 2,7 steoeni
2
U Zenici ponovo podrhtavalo tlo
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlijice stvarno misle da se cijeli svijet vrti oko njih??
u zenici tlo se treslo u rajvosa eso ajlu kreso
@mirso .. . ......... .. /¯/) ........ . . .../¯ ./ . . . . . . . /. . / . . . . /¯`/\'. .\'/¯¯/ . . . /\'/. /. . /. . /. /¯\\ . . .(... . . . . ..........) . . . \\. . . . . . . . ... ./ . . . .\\................../
;-)
http://www.youtube.com/watch?v=zZECwHRM9kQ&feature=related
@mirso (lazni ddd i eso) naeebo si sad i od ese i od mene
eso bleso ja mu ajlu kreso
@ddd derpe te napravio a eso je bleso kojem sam ajlu kreso i to cu napisati jos sto puta ako treba
krofna daj mirsi koji pise komentare kao eso, on ti je zesci derpe
Ako je taj Eso tako dobar dacu mu i ja g00zice!
ma kakav ba zemljotres, to je eso ajlu kreso od rajevosa do zenice tresle su se sve ulice :P
Nije ni čudo što se Zenica opet trese. Uz onoliko pijančenja i bludničenja za dane Bajrama, šta drugo očekivati. Zar se ovaj narod neće opametiti prije nego bude prekasno ?
Bas lijepo od tebe sto ismijavas ljude.... Ono bas si na nivou.... Ja barem jos uvijek imam osjecaje i emocije, sto se ne bi moglo potvrditi i za tebe! Nastavi ismijavati nekoga drugog..... Zalosno je samo sto ocigledno nemas druge zanimacije u svom zivotu!!! Prema tebi: samo ono divno, bajno, krasno treba obavljivat, ruzne vijesti ne treba da se objavljuju-da se ne bi stvarala panika! Fino si kupi naocale sa roza staklima, pa kad setas Zenicom/ili cijelom BiH lijepo ih stavi, da ne vidis i ostale katastrofalne stvari koje se desavaju u ovom gradu/drzavi a puno su gore od onog mog izmisljenog zemljotresa!!!! Pozz!
@ Jedi knight Naravno da sam osjetila, bila sam polu-budna, ali me to do-probudilo..... Tako da ne kazem da je bilo strasno ili za panike, ali se definitvno osjetilo.... +ja zivim pored ceste, tako da znam razliku izmedju prolaska bagera i zemljotresa... Helem, oni ne stvaraju paniku, samo su objavili ono sto su instrumenti zabiljezili... A ako nakon svega uopste mogu izazvat paniku...Kako? Ako velika vecina nije ni osjetila podrhtavanje???!!!! A svakako je sve u Bozijim rukama....
@ Jedi knight Zemljotresa jeste bilo, bila sam budana i jasno osjetila podrhtavanje tla. Mada nisu svi osjetili, ali je bio!!! Hoces da kazes da seizmoloski uredjaji mjere lazno???