Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da ste \"sehide\" tu uvrstili, to vam je bas \"antifasisticka\" kategorija, koja nije ni postojala do alije i njegove muslimanije. Kako vas nije sram? Obraz djon.
Ni sa kamenim spavacem veze nemate!!!
Bas...kakve vi veze imate sa proslavom antifasizma, kad ste bili najgori fasisti evrope??? Maloumno!!! Opet prekrajate istoriju, insani.
Ivo, istina je malo podešena. Saradnik nacista je bila Ljotićeva Srbija od 1941 do 1944, mirna i vjerna Osovini. Bosna je i onda gorila i borila se zajedno sa Titovim partizanima.
sve je meni jasno, al sto ce fotka travnika na vijest o zenici?
Sta je bosanci zasto ne prikazete Rusku moc Da Turci prave paradu mogla bi se vidjeti mjesec dana na vasem sajtu
nikako mi ne ide u glavu, kake vi baliiye imate veze sa antifasistickom borbom u drugom svjetskom ratu? ja kolko znam vi ste kao i uvijek u povijesti bili kolaboracionisti sa okupatorima i u ona davna turska vremena i u ova novija kad ste bili hrvatsko cvijece fasisticke handzar divizije. pa ne zovu vas djabe SUNCOKRETI i golubovi prevrtaneri.