Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam djete poginulog borca armije sehidska porodica nebi se sad borio za ovu bagru nema sanse bolje biti kao rom slobodan šator kamp
Ti si Picic Runjavi.
Cinjenica je da smo goloruki krenuli ali je i cinjenica da su nam nase patriote prodavali puske po 1000 km , cinjenica je da su generali iz rata izasli enormno bogati a mi vojska siromasni kao sto je i velika vecina i danas, i to su cinjenice i to je zalosno do bola
Ze Ze Gze Gze Gze ono.... A, ja.....fatiha! Bismillāhi-r-Rahmāni-r-Rahīm.....gze, gze, gze.....
ja školovanog oficira, raširio noge dok solutira, sda duduci preko štela
Armija koja je dozvolila sebi da postane tekbiraska nije na ponos ni jednom bosancu i hercegovcu.
Lako je bili na tako dobrom ratistu zenici gdje ste bili na drini
oj ovo kad cujem, muka mi dodje. Rat je stao zato sto je medjunarodna to htjela u tom datom momentu. Mogli su i ranije, ali im to iz samo njima poznatih razloga nisu. Nit je ovdje sta osvojeno niti odbranjeno, kada cemo to shvatiti?
Slava herojima Armije BiH!
Tacno goloruki ! Odbranili i sta imamo ? Zal je za zrtvama i bogaljima samo kod obicne raje...
Žali Bože onoga za šta su oni ginuli i zbog čega je između ostalog i moj otac ranjen. Majica i dukserica ARBIH kao znak zahvalnosti, onako baš u SDA fazonu.
Trebo ti je babo baciti pupku i pustiti da ti pobiju komplet familiju
..pušku
I koliko hrvata je protjerano iz zdk tada, sa kucnog praga puskom?
Ne ovo nije tacno. Haris Silajdzic i Alija Izetbegovic su svojim diplomatskim vjestinama odbranili drzavu, borci igrali karte po zemunicama. Tako ispada.
Sretan dan jedine legalne i cestite vojne organizacije u RBiH 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Goloruki odbranili i onda je bez ispaljenog metka predali u ruke sda-hdz-snsd...narod kao i svaki put ostao izigrani...ostao izigrani i bez djelova tijela i clanova familije.Rat stao.Bisera sa automobiliom drzavnim ide brasno kupovati-na zadnja sjedista brasno u gepek brasno!
ALLAH ALLAH BOG BOG KURAN KURAN KURAN KURAN KURAN KURAN UPALJACI UPALJACI PRODUZNI KABAL PRODUZNI KABAL VAKCINA VAKCINA FRUCTAL FRUCTAL OTOCI OTOCI TORBICA TORBICA MASKA MASKA PAPIR PAPIR ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH DORMEO DORMEO ISKAZNICA ISKAZNICA ALLAH ALLAH
ne znam da li bih lajkovao komentar ili ga prijavio
ne znam da li bih lajkovao komentar ili ga prijavio