Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sleperi su problem... Ne 15kg duhana
Blago se ovima Sto oduzimaju 😁
Da li gradjani mogu ucestvovati u gledanju spaljivanja narkotika, duhana i cigareta? Ili pak to oduzmete pa raspodjelite izmedjuse?
Da, bas tako se i radi, raspitaj se. Postoji komisija
Halo inspekcija, more je na jugu, ovo je samo kapljica
sta je 20.399 paklica, povelik broj a malo paketa....
Samo povecajte akcize na cigarete i stimulisite tako sverc i prodaju ko zna kakvog otrova na cesti. Jos malo pa ce ko u ratu cigarete na komad prodavati hahahahah
@pozicionar Gledao sam inspektora koji je plijenio ljudima duhan i cigarete. Poznajem covjeka, nezaposlen, invalid, kasnije mi pokazao kaznu i da mu je inspektor uzeo dvije steke kako mu ne bi oduzeo sve pa mu je samo pola iznio i napisao kaznu 1200 KM.
Klosari banja Luka Bijeljina Siroki Posusuje smijete li uci
Lahko je uzimati od sirotinje kad šverca da preživi, a kad političari ili neko "haj" šverca to se ne vidi
Idite u Siroki i Banja Luku klosari