Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze cijela sedmica sto se nas tice
populisti...a realno kakvi ucenici izlaze kao i da ne idu u skolu sve Baka Prade
Praznik rada (2. i 3. maj) + Bajram (1 d, 4. maj). Kada moze Sa, moze i Ze...i trebaju svi kantoni moci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma vala i treba, ljudi rade za sitne pare svakako, dajte im barem da predahnu, ja bih uveo da ko ima ispod milje platu ima pravo na jos jedan slobodan dan u sedmici pored vikenda, barem nesto da mu se da
Radit će subotu
Ccc pa onda u junu ili subotom nadoknadjuj jer se fond mora ispuniti! I zar se to ne bi trebalo vec na pocetku skolske godine znati kada je koji praznik i koliko traje? Kod nas sve nesto okvirno pa se u hodu rjesava kako kome odgovara!
U KS je 4.5. neradni..
Najbolje da ne radite nikako
Pa neka odmaraju djeca svakako od govedje skole nemaju nista
Učiteljica koja ima 25 do 30 haman nenormalno hiperaktivne djece, koja pored nastavnog programa i rada s njima ih mora i paziti četiri pet šest časova, a današnja djeca su ko blesava, znači letat za njima, odgovara ako se kojem šta desi, poleti tamo leti vamo, treba imati ne samo odmor ovaj nego i beneficiju 12 - 18 mjeseci
Samo da kažem jedno, ovo nastavnicima nikako ne odgovara jer te časove svakako moraju nadoknaditi i to u junu. Ovo odgovara uljebima iz ministarstva koji to lafo zbog škole preporučuju a ustvari samo njima to odgovra.
Sastavi s novom godinom jbg
Najbolje uzmite cijelu sedmicu,ha ja
prosvjetni neradnici
Bio bi i ti neradnik da ti je plata jednom godisnje prijatelju moj
Školstvo na najnižem nivou ikada a da se ne ide u školu?? Propast!!
ma vala spoji cijelu sedmicu nek se odmore 9 lagano, gljivice im se pofatale na foteljama od sjedenja.
Na ime vjerskih praznika mogu se koristiti 2 d tokom godine. Logicno bi bilo da se ne radi 4. i 5. maj zbog Bjarama, jer Kurban Bajram je u julu, kada je svakako GO.
izgleda najbolje spojit cijelu sedmicu
Smatram da ste vi propali sa vašim radnim rutinama. Kako vi, tako i djeca. Niko ne radi i država nema napretka, a da vam neko pomogne, hoćete, e ne može tako. Morate se dobro počešati po glavi.
Ma do Đurđevdana otegnite.