Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu i za ovo "krivi" ovi iz SDA..ili su oni krivi kad se samo nešto loše uradi..
Kako ne kontate bitno je da se gradi i da se može krasti a to što če zjapit prazno godinama to nikom ništa. Dosta nam je propalih projekata tipa Bosmala i drugih napravite neku fabriku pokrenite proizvodnju zaposlite ljude .
Ovaj klix i prostor za komentarisanje ispod svakog članka je već godinama mjesto međunacionalnih netrpeljivosti, političkih pogleda i stavova, navijačkih a eto i međugradskih i međuregijskih netrpeljivosti gdje se čak i Beograd spominje kao nešto lijepo i dobročudno a znamo šta je sve iz tog smjera došlo. Prije je računar i internet bio privilegija rijetkih a ti isti rijetki su se prikladno ophodili i. Ovdje bi najbolje bilo da se bilo kakvo komentarisanje ukine i to vec ODAVNO!!
Cuj ovih magaradi iz che.tnitheta sto ko fol hoce da naprave rat na liniji TZ -SA-ZE.. Hahaaa providno ko celofan
Ovo je najistinitiji dio rečenice u tekstu: U sljedećoj fazi predviđeno je zatvaranje objekta. Sredstva će se osigurati iz budžeta kantona prelijevanjem sredstava iz Toplana, Sarajevogasa, Vodovoda, KJP.Rada, Grasa, kulturnih prosvjetnih radnika, itd... Hmmm. otkud Zavodu za izgradnju KS-a toliki novci???? Mogli su napraviti još jedan most preko Dunava pardon Miljacke da svi turisti vide da imamo mostova, koji simbolizuju povezivanje dvije obale, tj. ljude sa svih strana naše kanalizacije.
A pokrivanje i rekonstrukcija stadiona Kosevo na cekanju 30 godina?????
Kultura "Samo nek ne puca!" ponovo u Pozorištu mladih
Hvala BOGu, napokon se neko sjetio da pomogne i penzionerima da ne kopaju više po kontejnerima i da se ne vozaju po tramvajima i trolejbusima da bi uštedili na grijanju.
Ne se.ri ba druze ima i tog sto ti pricas da u Sarajevo sve pare odose, al´ ima i do toga da smo mi Tuzlaci seljacine ortodoksne. U kojem je to jos gradu fajront u 22h. Svaka stvar vuce drugu. Kulturni nivo Tuzlaka a posebno tuzlanske omladine je ispod nule to znamo i ti i ja, a za to nije krivo Sarajevo garant. pozdrav
Bolje nam je s Beogradom nego sa Sarajevom. Dok smo se vezivali s Beogradom Tuzla je doživjela najveći prosperitet. Zenica i Tuzla su uvijek imali dobre odnose, radnik s radnikom. Neradnik s radnikom nikada.
zli elementi se ubacuju i lazno predstavljaju u cilju da stvore sukobe na relaciji sa-tz sa-ze ze-tz itd u cilju daljneg razbijana bosne i bosnja. nije li slucajno ogromno multi-kulti prisustvo u tz i vezivanje s beogradom sto je sve pripremanje terena za neku buducu situaciju kada ce pokusat tuzlansku regiju poklopiti i tako prosiriti koridor prema banjaluckoj enklavi
To je sve urađeno iz OPŠTINSKOG BUDŽETA. Tuzlanski Kanton je duplo veći po broju stanovnika a po industrijskoj proizvodnji barem 10 puta jači od sarajevskog. Pametnom i jedna dosta.
Sta je sa zgradom Baroka u Tuzli? Sta je sa novom magistralom? Sta je sa petljom Sicki Brod? Sta je sa tri panonska jezera? Sta je sa sojenickim naseljem? Sta je sa novim nadvoznjakom? Sta je sa novim Trgom Slobode? Sta je sa novim Telexom? Sta je sa novim parkom? Sta je sa novom statuom Kralju Tvrtku? Da nabrajam dalje? Da skratim pricu, ne k*njaj i ne dramatizuj bezveze kad vidis da nije tacno to sto pricas!
moj "TUZLAK" nisi ti dalje od Gruda otišao, eventualno u Lišticu
Živjeli Hrvati-Bošnjaci i-Srbi-Crnogorci.. zauvijek zajedno, kao u yugi, živio mir i blagoslov među nama, neka sve nove generacije žive u miru i bez straha...Dabogda Balkan bio sinonim u bodučnosti za mir katolika, muslimana i pravoslavaca za što je Jugoslavija bila primjer trećem svijetu..
Žestoka investicija,proizvodit će glumce,kakva korist od njih?Prave svojim sinovima i kćerima školu a već po rođenju su glumci.?????????? KATASTROFALNO