Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas ovakvi clanci budu kao ono kad je djuro uhvatio hobotnicu. sinoc eksplodirala bomba sa C4 eksplozivom ogromne razorne moci, na uvidjaj su dosli policajci i primjetili ostatke od rucne granate, tuzilac u zapisniku naveo ostecenja od skolske mine, mjestani rekli petarda, i na kraju neki F.Z. priznao da je prdnuo sinoc pokraj policijske stanice kad se vracao iz grada.
hocel opet bit kriv neki vehabija
Ramoni, i vehabije prde.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma neko prolazio i ispala mu bomba iz dzepa, igrom slucaja to se dogodi ispred policijske stanice. Osumnjiceni je bivsi roker pa se protiv njega nece voditi proces jer nisu dovedeni zivoti u opasnost.
da nije kakva frisko obrijana komunjara?
pa na autu pored stakla citava - ko jos vjeruje u ove gluposti
U Zavidovićima, U Gornjoj Maoči prava zimska IDIL-a ,a snijeg SIPA ,SIPA,SIPA
u Zavidovicima lopovi pljackaju kioske preko puta policijske stanice jer su policajci po kladionicama i kaficima,Sve prodavnice oko stanice su opljackane ko ne vjeruje neka provjeri!!! Kreteni jedni postavite strazu ispred stanice i kontrolirajte ulaz u policiju, izbacite onog sto sjedi unutra za sankom napolje malo bit ce vama bolje...GLUPANI JEDNI
pametno zboris
drzava napravila sebi aparat koji ce uvijek glasati za isto. da ne pricam koliko ima policije u BiH. ja mislim da je svaki drugi covjek policajac. a gdje su sudovi, drzavne firme, reketasi. BiH je samoodrzivi sistem propasti i uzivanja u istoj. nije mi jasno kako se ovo moglo desiti u Zavidovicima. mislim, da je neko bacio petardu nasli bi ga odmah. nema logike. + napumpavanje od strane drzave, federalna uprava preuzela slucaj.
Nikada belaj ne počinje pred zimu,ali ovi izgleda vrše pripreme za proljetnu sjetvu.
23% je poligon za obuku isilovaca. šta će sad reći?, ... nije topovski udar, žabica je u pitanju.
Dobro jutro Bosno i Hercegovinoooo..
Šta će biti maloljetnih terorista za novogodišnju noć
Ove se bosanske bradonje furaju da su dio vehabiske zajednice a ISIL nikad nije ni cuo za njih... Wanna be teroristi :p
A sto su oni njemu uzeli vozacku?
vojnici vec zaboravljeni.svaki dan eksplozija ali 80% ljudi to okrene na salu.mozda jedno 200-300 poginulih izmami neku reakciju.
Ma nasli bi ovi sto nalaze opravdanje za ubojstva vojnika i pokusaje ubojstva generala opet neko opradanje. Meteoroloska prognoza? Horoskop? Pripadnost nekom kultu? Masta radi cuda kada zelis opravdati nesto sto nema opravdanja.
Zapad ga je takvim nagovorio. Rekli mu ako napravi nešto ovako, zauzvrat će od Zapada dobit' auto, žene, devize, kuću sa bazenom i buregdžinicu. A ako poslije ode u Irak ili Siriju kod ISIL-a, dobiće kad se vrati dvije kuće, dvije žene, još deviza, i novi iPhone. Eh taj truli i dekadentni Zapad, od mirne i dobre bosanske djece Zapad napravio ubicu u Rajlovcu, a sad i ovog bombaša.
Sve je ok nema u ovoj drzavi terorista i nisu to bradonje. Dobro jutro
narkoman neki..trauma iz djetinstva..nije ga majka dojila....nije islamski terorist sigurno
Jasno da je policija stisnula sve vehabije u BIH, da ih se privodi, nadgleda...ovo je bez sumnje njihov odgovor
Vehosi u akciji...