Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozete samo da nam glabate penis
sita sam više ovih nacionalisičkih idiota koji od nosa dalje ne vide. pa glupani glupi hocete li se više urazumiti i svatiti da mržnja nikuda nikog nije odvela, njemačka je toliko toga uradila za nase ljude u ratu a vi trunite o tome sto je covjek dosao i obisao džamiju za vrijeme svetog mjeseca. pa glupani da ista znate sem mrziti, znali bi da kao vjernici ne smijete tako da se ponasate, pogotovo za Ramazan. fuj gori ste i primitivniji od srba
nama homofobima, islamofobima, fasistima i ostalim poremecenim plemenima i treba malo pederluka da dodjemo sebi. onako, Hepek-Style da se izljubimo i izgrlimo. Ja nesto odavno hocu Banjalucanku da goozim, ali mi se neda otic tamo, a i njih nesto nema ovdje. Naravno, tek kad pohapsimo sve izrode svih plemena i pridruzimo ih Batku i ostalim poremecenim krimosima i fasistama.
krme u teheranu=dodik u sarajevu
\"U našem je zajedničkom interesu da imamo uspješan razvoj i ujedinjenu Bosnu i Hercegovinu\". Naravno nije u interesu lopova koji vladaju, jer kako bi oni mogli osvojiti vlast osim antagoniziranjem naroda. Svaki pošten i moralan čovjek koji razmišlja svojom glavom zna da je to interes svih nas.
umjesto foliranja i izmisljanja tople vode po milijarditi put, neka samo primjene svoje zakone i pravila u BIH i do kraja godine bismo mogli prividno liciti na svajcarsku u nekim temeljnim postulatima
priča je ženska osobina
dragi tito, dok si bio ziv, ovi su mogli doci, ali nisu smjeli svasta trabunjati, niti dijeliti savjete, samo strogo kurtoazno, pojedi, popij i razguli.
ono za cim zaista covjek moze da zazali, jeste nesretni geografski polozaj, i sva ta ciganija od plemena na balkanu, stvarno ti zlo dodje. a i ovi svi sto se skupljaju ko lesinari, vala. bas kao lesinari nad lesinom koja truli i siri svoj neprijatni miris, skupljajuci gladne da se najedu na tudjoj nesreci.
fakat bi volio vidjeti da neko od ovih kravatamana nekad sam napravi nesto stvarno korisno, makar to bila razglednica, dugme, stipaljka, bilo sta
rasturanje jedinstvenog privrednog, energetskog i trzisnog sistema je preskupo a o ostalom da ne govorim. posljedice se osjecaju, i dugo ce se osjecati.
oni nikada nece priznati svoju gresku, branice je do posljednjeg stanovnika balkana!!!
zapad je napravio strasnu gresku rasturanjem jugoslavije, i imace vremena da se grdno kaju jos. Ovo sve nikako nije kraj, tek ce tu da se pokaze sav besmisao takvog cina.
Kad bi neko od njih zaista znao svojim rukama napraviti samo jedan obični šaraf, neka onda primaju plate kakve primaju...
ovi sad na vlasti u njemackoj i boze pomozi, al onaj debeli krmak sto je naoruzao hrvate...ajoj. onaj je zestoki fasista i on treba na optuzenicku klupu za ex drzavu i sve sto se desilo.