Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fašisti hrvati moraju biti zaustavljeni u svom divljanju jer to nije dobro za Hrvatsku
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕔𝕗 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Manjina poput ovih ustaša i sljedbenika komunjarke pusic prave razdor medju hrvatskim narodom.... Udba još mrtva nije
TO NIJE USTAŠKI POZDRAV, TO JE HRVATSKI DOMOLJUBNI POZDRAV. ZA DOM SPREMNI, BOG I HRVATI.
ZA DOM SPREMNI. BOG I HRVATI.
Rehab ustase i njihovi promotori iz sirokog i posusja.Leglo zmija i ustasa
Hrvati ne skrabaju idiotarije po spomenicima svojih heroja, a Sinisa Glavasevic i ostali su ikone obrane i domoljublja i nijednom Hrvatu ne bi palo na pamet oskrnaviti ove i ovakve spomenike. Zalosno je primijetiti da hrvatski narod ocito jos uvijek ima vrlo aktivne i zloceste neprijatelje, bez obzira tko su i odakle su, ali ja im kazem - NO PASARAN! Hrvatska je normalna i civilizirana zemlja, a Hrvati drag, cestit i tolerantan narod, bez obzira koliko se neki trudili blatiti nas. Peace!
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕞𝕝 👍☝☝😎😄😂🤣💩
oni i dan danas zale za ndha tvorevinom. to nemogu nikako prezaliti.
Vidiš li to. Hrvati pišu prvo ime, pa onda prezime kao i ostali. A srbi, bosanci i bošnjaci prvo pišu prezime, pa onda ime kao mađari, kinezi i japanci dok oni još pišu i sorturaju datum na prvo godina, mjesec i dan. A mi srbi i bosanci nikada nismo pisali i sortirali datum kao mađari i kinezi, već pišemo kao i na zapadu što pišu uvijek prvo ime pa prezime. Pišimo prvo ime pa prezime ili pišimo i sortijamo datum naopako u dokumentima i spomenicima.
I oni u Evropskoj uniji...Žalosno!
@AhmetpasaKosaca a vidi kroklixaša što minusaju... Ma udarajte koliko hoćete, mene zalibo pedu, a vas istina!
a sta je problem ako hrvati pozdravljaju ustaskim pozdravom?....doduse i taj pozdrav a i same ustase su ukrali od srba...sve sto imaju je od srba...
@krilnik ...bilo bi pozeljno da znas istoriju ustasa i ko ih je osnovao...toliko se bar ocekuje od ustase....:)
ovako je govorio i onaj u hagu...i popi otrov na ex...