Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar sam ostavio ovdje: http://vijesti.ba/clanak/312673/preplaceni-parlamentarci Budući da se radi o Imaretu, i vijesti u javnom mediju u toku Ramazana, podsjetiću sve ljude dobročinitelje, a i sebe podsjećam, na suštinu sure Er-Rahman. To nije kritika nikome, samo naznaka. Nekada su društvene potrebe veće od onoga što obaveze pokrivaju, a druge obaveze veće od ustaljenih potreba. (I papa Franjo prije godinu dana bijaše u BiH--i njegovo ime je personifikacija "ne zaboravi siromahe.")
Sramota ba pa treba pomoći
mislim da dobri ljudi koji su u mogucnosti a ima ih nece dozvoliti da neko bude gladan
Uskoro bi iz palača mogli čuti i stari uzvik "neka jedu kolače", ali neće se odnositi samo na trenutne korisnike javnih kuhinja, jer će se većina tamo hraniti. A znamo kako je prošla ona za koju se kaže da je ovo uzviknula.
Ima li kruha
Gdje su super bogate balije Gdje su super bogata braca arapi hhahah hahhaha h ahahah
ovo je vrijeme da se pokaze ljudskost............vjera na djelu !!!!
tuzno...pretuzno...:( e to su pravi problemi...a ne kako se tko zove i da li se i kojem bogu moli...:(