Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
borci iz sarajevskog kantona popušiše foru zbog "izbjeglica" iz ib i srednjobosanskog kantona... treba pomoći ali izgleda uvijek na račun onih koji su ovaj grad branili... treba strankama glasova od zemljaka, kuće i zemlja na selu i plus sve što se moglo uzeti od države, kkažu "dao ALLAH" a ne zemljaci i lopovluk preko leđa sarajeva i onih koji život dadoše za isti...malo vamo donacije,malo selo,malo zemljačka "podrška",popljačkaše i uništiše ko termiti!
OVO VAM JE PORUKA KO GOD HOCE DA SE BORI , DA POGINE POSTANE RVI , DA OSTANE BEZ BABE, BRATA .... NAJMILIJEG ...TREBA SAMO CEKATI 24GODINE NA STAN ???
Eto njih na olx.ba za po godine; jer su svugdje pokupili donacije i podobni. Moze jos koji dislike ali je tako...
Imajuci u vidu odnos drzave prema borcima, sledeci put se nece niko boriti, a to je velika srpska prednost!