Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jos jedan od dokaza da je klanje kurbana svedeno na puki cin klanja zivotinja bez ikakvog ibadeta i razumijevanja pozadine prinosenja zrtve !!! I ovakve osobe ja treba da tretiram kao vjernike ??? NIKADA !!! To su neandertalci koji su juce Prinijeli zrtvu Bogu" , a danas bacaju ostatke te zrtve da se narod zarazi !!!!! Ovo je i za prezir i za zatvorske kazne .
Sto bolan koljete Kurbane ako ne uradite po propisima? elem bacite pare, jer ti se ne prizna, elem ocrni ionako vec ocrnjenu vjeru jos vise... svi ce sada jedva docekati ovo i pocet pljuvati.. al niko drugi nije kriv za to, sami smo..
@macle0d Da se moze pricati kako je i on zaklao kurban... ljudi to sada rade jer je trend, moderno i sramota ne zaklati kurban a ne zbog vjere i sustine tog propisa...
@MCCCLXXVII al najgore u ovome svemu jeste sto to neam veze s vjerom, ovo da uradis moras biti prirodno glup. Stetis okolini, sebi, svima ovako glupim potezima.. Sada vala ne mora ni pricati da je zaklo kurban, zna citav Klix, oni ce pricati za njega :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko znam u ovome "gradu " postoji i eko-policija , ali izgleda da su oni sami sebi svrha, tj. da bi se vozali u službenim autima kupljenim sa grbače naroda i da ništa ne rade.
Treba Sarajevo izdvojiti od ostatka BiH, ne bi li drzava konacno krenula naprijed.
Ime sela govori sve.
Ima se... moze se...
Malo je falilo da danas ne opsujem mrtvog Aliju
O Ilidžo šta si dočekala ?!
Dizacete vi spomenik Dodiku,jer vama spasa nema inace
Ovako su Jevreji u Poljskoj do 1939.godine radili isto..
A ti da bi to vidio danas bi morao imati negdje cca 115 godina Jarane prijavi se za Ginisa
@staIjinPBMozda sam to cuo od nekog bliskog meni ko je to vidio,uostalom to je opste poznato i imaju dokazi da su Jevreji u Poljskoj imali drzavu u drzavi i radili isto ovo..
Srednji vijek jos uvijek traje...
Srednji vijek jos uvijek traje...
Lijepa cista vjera!!! Dok se ne uvedu kazne i dok pojedince ne udarite po dzepu nece se zaustaviti ovaj primitivizam. Mogle su hodze na hutbi petkom pojasniti vjernicima da je takvo klanje kurbana haram i da to nije u duhu islama. Ako to nisu uradili onda je IZ saucesnik u ovom primitivizmu.
@stefandz Mogle su hodze na hutbi petkom pojasniti vjernicima da je takvo klanje kurbana haram i da to nije u duhu islama. Ako to nisu uradili onda je IZ saucesnik u ovom primitivizmu. Hodze i IZ ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sve ti je to ista sorta drug moj ;)))))))) .
Ko je naucio na nered ni Bajram mu ne protekne u redu!!
fuuuuj gade mi se balije i njihovi obicaji odvratni koje su pokupili od turaka kad su ih islamizirali fuuuuj
Joj muslimana na baterije,bježe od dzamija ko od krsta,a bespomoćnu životinju mora zaklati,da bi familiji pokazao da drži do bajrama, fuj stoko gamadi ljudska
Jednom rijecju balija