Zvonko Jurišić, čelnik HSP-a
0
U Vladinim preduzećima i institucijama ima kriminala
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Zvonko Jurišić, čelnik HSP-a U Vladinim preduzećima i institucijama ima kriminala........ Želimo da se to iznese javno.....\" .............................. pa Gloovanja KRet_nski ako vec znas iznesi to sta znas sam javno,..... a ne malo da uzbrkusa, ne bi li dobio jos koju fotelju za rodbinu, .... U_jennjivacka Svi_nja UUUUsta_ska...
Ne kuzim, ministar policije iz SDP-a prisustvuje svakoj sjednici vlade i sastanku vrha SDP-a, totalno depolitizirana policija, i opet kriminal???????? Izgleda sto je nezaposlenost 50% nikog k..ac ne boli???????
Što hoće ovaj čelo? Nek bude sretan pa su dobili nekoliko fotelja. moglo je i bez njih, ali eto zbog svijeta.
zar ???? ja sam iznenadjen i uvredjen.
Ma jok eto nema .