Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar se ovi nisu raspali, predsjednik im je na odmoru a oni se bore za vlast.
Podrska za SBIH- u !!! Jedina stranka KOJOJ JE VAZNIJA DRZAVA OD FOTELJA ! ZA POBJEDU SRBIH-a ! BIH4EVER !
Zar oni stvarno još postoje. Pa to je jedna mala grupa velikih bandita i prevaranata.pogotovo te budale u Doboju. jedan bandit koji je u ratu šmekao muslimane koji imaju para braći srbima, jedan bivši policajac pod istragom, ihodža Bajro. Grupa mala, ali odabrana. Fuj!!!!!
jadan ja. Nemam vise ftv, nemam vise oslobodjenja a ovi djavolji portali niko ih ne moze kontrolisati. A sad se izgleda i ovaj sbih vraca. Najbolje bi bilo onu lovu sto sam uzo od adilbega u ruke i razguliti€
Ovaj portal je sasvim korektan portal koji prenosi informacije sa terena, a to što ste vi jazavci komunistički naučili da se vas protežira 100 % to je vaš problem. Vidimo se na ovom portalu 08.10. u vezi sa Goraždem. SBiH će dobiti svog načelnika u Goraždu. Večeras je malom Tarčinu bilo preko 500 simpatizera, tako da je Dom kulture bio premalen da primi ljude koji su ostali napolju. A vi dobro uokvirite rezultat od 2010 godine, jer ga nikada više nećete ponoviti lažući o Državi za ČOVJEKA i kumrovačkim parolama tipa \'\'Haris je siguran, glasajte za Željka, da ne pobijediti Martin Raguž i Borjana Krišto\'\'. Tu ste ublehu jednom prodali narodu i nikada više!!! ZA uvijek BiH.
Ovim iz ZagraBiH je najbolje da svoje skupove prave u kioscima. Jedino tada bi ih mogli napuniti :D P.S. Jel se vama cini da ovaj kliks.ba nesto previse ove lopove protezira?
Za ove sada vrijedi glasati. Bravo SBiH!
Ja glasam za SBiH Jedina stranka kojase bori za narod Vi SBB-ovci poklopite se
SVAKO KO NE GLASA ZA SBB JE JEDNA PRAVA PlČKA