Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek im je teska zemlja bosanska..
Kao i el mudzahid postrojbama rasima delica i serifa patkovica i ostalim promovatorima mira i suživota
Iz Bosne su se vratili ili u kesama, ili su ostali da gnoje bosansku zemlju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gradonacelnik tzv. Istocnog Sarajeva je u potpuno pravu. Treba uklonoti table na Vijecnici i Ferhadiji. Na tablama je netacna informacija. Uz Srpske Zlocince sa brda trebalo je da stoji i Ruske.
Samo pametujemo ajd da mi sta postrojimo poredamo izbrojimo manifestujemo malo sutra prazna prica ubleha neka ljudi rade kad moze in se hoce in se tako tije to kad ni sami sa sobom nismo nacisto.
ovo je sramota
STA SU MUDZAHEDINI RADILI U BOSNI.KAKAV JE ALIJA BIO PRESJEDNIK SRBI GA ZAROBILI.TO NEMA NIGDJE.KOJE OSIGURANJE
Je..b.ali vam oni matere pogane vlaske!
Ja sam primjtio da u zadnje vreme ukoliko kritikujes srbiju i vucica da dobijes hrpu minusa, izato necu vise nista da komentarisem. Jer klix je postao pro srbski portal
Koje kmečanje. Neprocenjivo. ahihihi
Zašto ovako detaljno ne opišete koljačke kozojebe iz odreda elmudžahid, Džaferovićeve suborce?
Objavite li ikada clanak o mudzahedinima koji su dosli i ubijali druge narode u Bosni? Rat je bio i prosao, pisite o lijepim stvarima, motivisite narod da gleda na bolje sutra. Razvijajte kulturu, nemojte siriti mrznju.
Pa zbog rusa, ukrajinaca i ostalih, ocito su morali doci i mudzahedini. Samo, razlika je sto su rusi dolazili za pare a mudzahedini nisu. :)
Sve dok je ovakvo tuzilastvo kakvo je mi nigdje naprijed necemo ici. Dok god se tuzilastvo bavi politickim pitanjima i rasporedom idemo suditi jednog bosnjaka, jednog hrvata i jednog srbina pa onda opet ide reda nova nema nama naprijed. Dok se ne pocne tuziti kriminalac nama nece biti bolje.
I kažu bio je građanski rat. Majku četničko-genocidašku!
Gde su vasi Pakistanci, Iranci, Mudzahedini zakopani?
Dzaba, opet je vecina bosnja proruski orjentisana mrze USA kao jedinog pravog prijatelja BiH
slava braci.kad su nas svi zaboravili jedino nam je nesto pomagala grcka i rusi.a rusija je tih devedesetih bila raspad i nije kontrolisala 15% teritorije.oni su dosli,vecinom avganistanski veterani i njih 37 je poginulo.deo duga u krvi smo vratili braci u donbasu.zivelo vecito brastvo srba i rusa
Vlasi se okupljaju
Ma*ku li vam *ebem ruse ste dovodili da nam djecu ubijaju
Fala bubi koreliju što je stavio prevod na pjesmu gluh i nijem