Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...đeš na vils u to doba, bez utoke....ili kak'a parmaka ;-))
dok ih neko ne ohladi nece prestati
*Na Vilsonovom šetalištu valjda. Već smo naviknuti na to da nigdje u Sarajevu nismo sigurni. Policija ih uhvati i pusti, a nama onda ponavlja kako su počinioci od ranije poznati policiji i na tome ostaje. Ništa se ne radi s tim ljudima. Oni slobodno šetaju gradom i napadaju i kradu koga stignu.. Everyday life in Sarajevo.
opet vlasi divljaju
Neka je. Da je valjao ne bi se smucao u 2 sata poslije pola noći! :))))) Isti je kao i onaj lopov. :)))))
Ko jos normalan ide vilsonovim u 02:00? To treba da znas da ces da pop***s ako ides u to vrijeme..Klosara na sve strane brale moj
I ovo pogledati.....! https://www.youtube.com/watch?v=mesYrIKI0C4
Kao da je neko cudo u gradu od pola miliona ljudi. Pa sta bi bilo da Zagreb ili Beograd pisu o svakom kriminalu u gradu? Klix samo blati Sarajevo bez veze.
Trebao ga je baciti u Miljacku, mislim na mobitel.
http://www.kurir.rs/austrija/hit-ljut-zbog-poreza-pa-besplatno-nudi-svoje-prostitutke-clanak-1818401
inace sam iznenadjen da se to desava multikulti super sigurnom ...kapitolu .. khmmm
Sta radi koji k.... u dva poslije ponoci...
iz treće smjene
kreno ti sa mamom..cjj sta radi ljeto seta uziva....sutra ce tebi ili tvom bratu sestru oteti u 2 popodne pa sfa ce onda razlog biti??? VISE POLICIJE NA VILSONOVOM JER JE OVO X SLUCAJ DA BAS TAMO OTIMAJU TELEFONE PARE ...