Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj kucni savjet Bosnjaka umislio da moze krojiti gace Srbima u RS. Cuj veto? Mogu imati upliva u politicki zivot RS onoliko koliko imaju Srbi u Federaciji a to znaci - nista.
@trecinacin pa, Srbi nisu većina u ovoj državi. Oni sami kažu da su tek ispostava Srbije.
Kome je u tom privatnom sijelu dudukovom uspjelo da ukaze na nepravilnosti...Nikom.
Znači, to nije veto, veto se ne prihvata ili odbija. Kada neko uloži veto, to je kraj priče. Ako nije usvojen, onda to nije veto.
Cuj nije prihvacen veto,veto nema sta biti prihvacen đikani
KAKAV JE TO VETO KOJI SE MOZE NE PRIHVATITI? VETO JE VETO I NEMA PRICE. OPET GENOCIDNI NAPRAVILI NEKAKVO SRANJE?
Kako mislite nije prihvaćen veto? Pa veto se ulaže i stopira neku odluku, a ne da se prihvata ili ne prihvata.
Trebalo je raditi na povratku izbjeglica, sada bi politicka situacija bila drugacija, ali ko ce se vratiti iz Stockholma, Sarajeva, Tuzle, u sela koja ni prije rata nisu imala ni vodu ni struju ni autobuse. Pa gdje zivi dopredsjednik RS
Hvala Bakire za sve
Ovako je i UN trebao odbaciti ruski veto o Srbima kao genocidnom narodu.
@InteIidjentBaznijek kmeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeee o intelidjent baznijak,nespojivo hahahah