Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Digni se iz pepela kao sto put do sada sad s' mirisom ljiljana ljubavi moja
@HercegBosno Prodo se Papi,izdao Crkvu Bosansku.To se u srednjem vijeku kažnjavalo smrću.Osmanlije je pozvao Hrvoje Vukčić nezadovoljan gubljenjem nekih svojih prava ( Bitka na lašvi 1415 ) .To je otvorilo put Osmanlijama.
@Muha99464 @SrbiskyVuk šta mu objašnjavaš kad to on ne konta! Pitaš ga kratko i jasno da li je podmazao traktor!?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve ovdje treba pogasiti i poceti iz pocetka, ovo danas nikakvog smisla vise nema
Pa meni nije jasno samo kakve veze ima ZAVNOBIH sa temeljima Europske unije kako kaze Komšic jer EU je osudila taj rezim isto kao i nacizam i fašizam. Također ZAVNOBIH nema nukakve veze sa demokracijom jer su prisutni delegirani od strane KPJ znači nije ih birao narod vec se na prve demokratske izbore čekalo 50 godina uz napomenu kako su ih komunisti izgubili.
Kakav je to danas praznik, mi kod privatnika danas radimo?
Odlicna "priredba". Nacionalisti na aparatima
Živjela Socijalistička Republika Bosna i Heercegovina
Odlična grupa ljudi, odlična prilika i monifestacija!! BiH postojala, postoji i postojati ce!
ne vidim bosanca Dodika
Dodik je Bošnjak, ne vrijeđaj čovjeka.
Bosna je postojala prije svih nas i postojace i posle nas tako da je sva polemika o opstanku besmislena, mi samo mozemo uticati dali cemo ziviti losije ili bolje u Bosni.
Jedna si jedina naša domovina!!! Oni koji te ne vole vrata su im otvorena, mi druge nemamo!!!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sexcoss.com
Otkud Bogicevic,medu petokolonasima?
Sve dok postoji opće siromaštvo a država ga riješava humanitarnim akcijama umjesto sistemski i zakonima - za mene takva država i ne treba da postoji i tj postala je sama sebi svrhom .
Ljepo vas je vidjeti skupa.Samo vas molim ostani te Ljevicari. Podigni te plate Podigni te penzije Bolji uslovi rada i zastite nase Policije u Ks. U Zdravstvu priznajte napokon poslje 10 i vise godina ljude sa VSS po kolektivnom ugovoru bod 3.5. ne da ga neko dobije na lijepe oci a neko radi 10 i kusur godina i ne da mu se ono diplomom zagrantovano. Vi ste onda opravdali svoje.
nauci pisati molim te
Zemlja priznata od cijeloga svijeta cirka 7 milijardi ljudi, utemeljna u UN-u. A ovi lokalni kvislinzi sto ne priznaju, zavucite ruku u dzep ......na pasosu vam fino pise RBiH, na licnoj/osobnoj RBiH, na vozackoj RBiH, u rodnom listu roden u RBiH :)ili ste slijepi ili ste ludi!?
Bal vampira..