Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim niko ga nije odnio niti bacio u smeće. Toliko o nama a oni su svoje pokazali.
@Belajsuz29 hos jednom sramotan nacin obiljezavanja od strane xcnovnika iz opstine I.S. bas kao i one dvije ukrstene bandere, bar ako nesto hocete da uradite ucinite to kako treba DOSTOJANSTVENO
@Belajsuz29 Ma ajde ovaj vijenac baciti u smece je kao baciti onu nejac lavovima u pionirskoj. Nema nikakvog znacaja. I jedno i drugo laz i obmana. Jasno je ko dan da se razapinju da ublaze vlastitu krivicu za svoj UZP i genocid predvodjen Karadzicem i Mladicem.
Za streljane zarobljene vojinike. Ko god opravdava ovaj zločin, nije čist u glavi.
A da te pitam, šta treba onda uraditi s njima? Pustiti ih? Pa da opet pucaju po tebi? Stvarno pitam.
@bijeli tigar Pitanje je i više nego glupo.
Po ovoj zastavi nisu stradali vojnici JNA već vojnici VJ. Ako misle da su vojnici JNA, ubuduće zastava mora da bude SFRJ!
jel ovo za one rezerviste što su ubijeni u velikom parku?ili...
da, sramotno je i žalosno ubiti nevinog i bespomoćnog, nebo vrišti kao da si ubio cijeli svijet. niko ne može ukloniti vrisak nevine žrtve i bol roditelja...svaki zločinac mora biti kažnjen za svoje nedjelo. ipak kada je u pitanju vijenac za JNA, primjereno je da se isti postavi u podnožja izvjesnih kipova u brčkom, bijeljini...itd, jer svi smo bili vojnici JNA i znamo dokad je to bila.
Provokacije
Ovaj klix je je stjeciste velikog broja bolesnika,gledajte sta se pise sa kolikom bolescu i prljavoscu.Nijedan od ovih bolesnika nije normalan,niti i jedan ima onu stvar izac pred nekoga i reci sto ovdje iznose.Ovaj portal snosi veliku krivicu za sve to,namjerno i planski pusta komentare.Pa gospodo iz klixa napravite politicku partiju pa izadjite na izbore
To su bili agresorski vojnici i to se ispostavilo tako
vecina komentara nema veze sa textom i vrlo je diskriminirajuca. klix bi morao dostaviti IP adrese uredjaja sa kojih su poslani komentari policiji, a iste odmah odstraniti. to vazi ne samo za ovaj text, vec i za bilo koji drugi ...
@Nerealni ip adresa se mjenja svako par sati,dalje sta ce klix prijaviti kad on je glavni akter ovoga,razumijem da svako ima stav i to je svacije pravo,ali pustati bolesne komentare o najvise o jednom narodu,nazivati ih pogrdnim imenima,psovati nekome majku oca a jos i djecu,sve to pregleda toboz neki administrator i pusta u etar,iskljuciti komentare ispod svih vijesti i zavrsena prica.
Ovo je vijenac VRSu. Da imaju iskrene namjere stavili bi jugoslovensku trobojku pod kojim je navodno JNA i postojala.
Cuj STRADALI !? Nisu stradali vec su STRELJANI, Vikic specijalac predao ih svojim ljudima i rekao: idite to pobijte negdje a za feslije bez mozga koje kazu da je JNA zlocinacka da pitam sta je onda sa tetovazama JNA na rukama svakog drugog vaseg oca,poznato je da su se dzihadlije najvise kleli u JNA
Neka, nismo mi divljaci, svako ima pravo da iskaže svoju žalost pogotovo ako su porodice u pitanju.
kao sto je prije par godina policija cuvala 50 zena od boanjoockih terorista?! A onda cim su otisli, vijenci i cvijece zavrsilo u kontejneru...ne sjecas se toga?
@skywalker23, ima nešto što se zove civilizovano ponašanje, treba biti pametan i znati u kojim situacijama pokazati zube a kada ne
Stalne genocidne provokacije.
JNA se spominje, Srbska trobojka na vijencu, jugonostalgicari na aparatima.
https://youtu.be/gjlkmPvpuws
Jehbem vam mahmu fašističku. Sad kad Hrvati dobiju entitet, ostaće vam fildžan država, taman kako vam i treba. Pa uhživajte u shvojoj mržnji i lipšite od nje
@mrkota ZNAS KAD CE TO BITI. LIMBURGA MJESECA. MOZETE SAMO DA SKICITE GICANI.
HAG je rekao JNA je bila legitimna vojna meta na teritoriji tudze zemlje , kasnije uz pomoc domacih terorista postaje vojska rs-a ... Kome to nije jasno neka ide doktoru da mu glavu pregledaju .
@coax kako zoves ljude koji se bore protiv legitimno izabranih predstavnika , ubijaju, pale, siluju itd. i zasto onda zovete UCK da su teroristi ?? Dvostruki arsini ne ide ti u prilog , istina boli jel tak'.;-)
@zero.cool A sta ti je Hag,sta ste vi bili 92,vi nemate nista,jedina legitimma vojska je bila jna,vi jedna banda separatista koja i danas mema drzavu,iko normalan kad procita ustav,vidi da vi bosnjaci ste u podredjenom polozaju,nemate jasno omedjene teritorije,nemate vlast ni na polovini ove drzave nego jednu trecinu,zavisite od drugog naroda u donosenju odluka.