Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je'l to znači da smo napokon postali svjesni toga kakvu smo bagru primili? Bolje bi bilo da smo toga bili svjesni otpočetka, čim su se pojavili, jer čovjek koji krije svoj identitet sigurno nije dobronamjeran! Nažalost, ulaze nam u zemlju i dalje i niko se ozbiljno ni ne trudi da ih zaustavi na samoj granici i vrati tamo odakle su i pokušali ući! Nešto tu opasno smrdi i nije ovo ništa slučajno, ušli su preko RS-a ali se tamo ne smiještaju!
Sve je dobro dok nas migranti ne pocnu pendreciti i protjerati iz sopstvene kuce...
Polahko braco, ne smijemo zaboraviti da smo mi Bosanci na ovom prokletom Zapadu migranti. Ne smijemo mrziti jadne migrante kao sto nas Zapadnjaci mrze. Ne smijemo biti iste neznalice kao tzv Evropljani.
Ma ja bih SIPU i FUP doveo sve koji imaju oružje i koji nemaju dokumenata u bus i fino na hrvatske i srpske granice. Prave BiH nesigurnu i terorističku zemlju
Polahko braco, ne smijemo mrziti migrante kao sto Zapadnjaci mrze nas. Ne smijemo zaboraviti da smo mi na Zapadu isto migranti. Ljudskost mora vaziti i spram izbjeglica.
Ovo je bavljenje posljedicom, mi se trebamo pozabaviti uzrokom, a to je kontrola granice sa Srbijom i CG, te hapšenje osoba koje krijumčare migrante i uvode ih u BiH.
Puna podrska! Mora se zaustaviti taj val... nazad u Srbiju, pa neka Srbija njih vrati u EU.. pa neka oni gledaju sta ce sa njima. Drzati ih godinama u logorima dok ne pristanu sami da se vrate. Ali sve dok im se da nada da mogu uzivati u carima socijalne pomoci bogatih drzava nema leka.
Ovo je naredio onaj islamomrzac Abdic - neka je Allahovo prokletstvo na njega. Migrantima treba pomoci a ne slati policiju protiv njih. Fikrete Abdicu, gdje ce ti dusa?
Samo mu zabit specijalku medju bubrege nek kmece majmuni
Ja neznam sto ih uopste tu drzite i blokirate granicne prelaze, neka idu dalje, nemaju ovdje sta trazit i Srbija ih nama salje zato da nevidim razlog sto ih mi nebi prosljedili isto. Sad ko fol nasli sprovodit neki zakon, zadnjih 30 godina se nisu sjetili radit po zakonu, a sad se odjednom u najgoroj mogucoj situaciji nasli da ga postuju!!!
@SuljagineFateMujoI e nasi nisu trebali sprijecavati nista. Trebali su ih pustiti ustasama da ih srede
@SuljagineFateMujoI Ma jarane jednom kad taj migrant predje granicu nemoze nas niko natjerati da ga primimo nazad, samo policiju poslati na granici i reci magarc ko vrati
Znaci bice zaplijenjeno jedno 7 oklagija, 12 kuhinjskih nozeva, viljuski..
drotovi pljačkaju ove jadnike. plijen će biti desetak nožića ( na budućim slikama) i solidna svota eura i dolara ( u mraku policijskih džepova)
To je i vise nego odlicno. Jer takvi se bez nozeva ne setaju. Redovno pretresti i oteti nozeve. Kupice oni nove ali ipak... redovno oduzimati. Pa nek puknu pare...
Treba ih malo policija napendrecit
@1dis zato sto ce ih doci jos desetine hiljada. A u Evropu nece moci i onda ce nama na teretu biti plus promjene demografske strukture itd
@1dis nece njih niko ni deportovat jer nece moci preci hrvatsku granicu. Krajna tacka ce im biti Bosna
PRIKAŽI ODGOVORE (5)