Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad su hrvati iz bosne dobili sahovnice i dobili pravo da putuju bez viza,njihov broj se u bosni duplo smanjio. to treba uraditi i sa srbima
Koliko nas dijeli od ukidanja viza? SVJETLOSNA GODINA
politicari snose JEDINU krivicu za postojanje viznog rezima, sto po ko zna koji put dokazuje da ne rade u interesu naroda BiH nego iskljucivo za svoj licni i zbog toga treba da odgovaraju ovom narodu koji ih je izabrao i koji treba da izadje na ulice i skine bagru sa ledja!
za Vizista:Ma gdje će oni imati negativnu sliku o NAMA.Pa mi smo krasan narod:OBRAZOVAN,PROSPERITETAN,TOLERANTAN,VRIJEDAN,MIROLJUBIV. HALO GDJE TI ŽIVIŠ BUDALO,PUTUJEŠ LI PO EUROPI;ČOVJEĆE MI SMO ZA NJIH S T O K A Ja,da sam na njihovom mjestu sagradio bih KINESKI ZID i nikada ovu stoku od naroda nebi primio u EU,jer mi ni počemu tu,izuzev geografskih,NE PRIPADAMO!
Uglavnom tačno, posebno kad se radi o tome da su krivi političari. Samo je i Rizvo pobrkao uzrok i posljedicu. Tvrdnja \"Ukoliko BiH ostane izolovano ostrvo u regionu, to će za posljedicu imati negativnu sliku o nama\" je besmislena. Upravo obratno, BUDUĆI DA SVIJET IMA NEGATIVNU SLIKU O NAMA, BiH će po svoj prilici ostati izolovano ostrvo u regionu.