{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U upravi Lejla Rešić, u saobraćaju Nedeljko Čubrilović

S
29.12.2010. u 08:48
0
9
U upravi Lejla Rešić, u saobraćaju Nedeljko Čubrilović
0
U upravi Lejla Rešić, u saobraćaju Nedeljko Čubrilović
Lejla Rešić bit će ministrica uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srpske (RS), a Nedeljko Čubrilović ostat će ministar saobraćaja i veza, izjavio je Srni predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Marko Pavić.
Pavić je ponovio da je DNS prihvatio da u novoj vladi ima dva ministarstva, ali da time nije zadovoljna.

"Smatramo da su tri ministarstva DNS-u, u skladu sa rezultatima ostvarenim na izborima, bila realna. Zbog toga očekujemo da se to namiri prilikom raspodjele dužnosti direktora javnih preduzeća, ustanova i fondova", kazao je Pavić.

Lejla Rešić (1981) je iz Prijedora, završila je gimnaziju 2000. godine, a Fakultet političkih nauka Univerziteta u Sarajevu 2005. godine. Radila je na sarajevskom Radiju 202, od 2006. godine radi, sa prekidima, na Radio-televiziji Republike Srpske, a jedno vrijeme bila je dopisnik Oslobođenja. Nije udata i nema djece.

Nedeljko Čubrilović (1953) rođen je u Krupi na Vrbasu, završio je srednju mašinsku školu u Jajcu, a Mašinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci 1978. godine. Radio je u preduzeću "Rudi Čajavec Banja Luka", Javnom komunalnom preduzeću Banjaluka, Direkciji za puteve RS i preduzeću "NIS promet". Oženjen je i otac je dvoje djece.

Sjednica Predsjedništva DNS-a, na kojoj je donesena odluka o ovim kadrovskim rješenjima, počela je jučer i nastavlja se jutros.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: