Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma*ku im crnu kud ce vise u Bozju mater svi u USK haha. Ove migrante treba bio, ne bio duzan kojeg god sretnes maljati preko ledja.
Kolji arapsku gubu!
pa odakle ih više.meni se čini da su uvjek oni isti.samo idu u krug.
Samo im pomozite i uputite ih da idu dalje.
Ma nemoj, stoko baliyska?? A da stanete na Drinu i ne puštate da uđu? Yebat ćemo i bas i njih, vraćat ćemo vam ih iz HR modre od batina pa ih liječite. Yebo ti alah glupu mater!
Kantonalni mupovi koji granice sa rs neka zastite granice svojih kantona jer rs svjesno pusta migrante tj kriminalce sa bliskog istoka iz srbije i propusta ih kroz rs u Federaciju a Dzafke i ministar sigurnosti koce njihovo protjerivanje
Da li je dokazano da migrante ne prenose COVID!?
Imaju li potvrde da su PCR testirani?