Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa oni su i do sada ucili samo propagandu. Slavili ratne zlocince, negirali genocid i zivjeli sa mitomanijom. Manji entitet zivi gore nego Rusi za vrijeme Staljina, samo pogledajte ponekad RTRS koja je to propaganda
Bila je je AGRESIJA, ne gradjanski rat. Genocidni entitet nije nastao 1991. godine, vec je nastao u Daytonu Najvaznije, ovo je jos jedan dokaz da sve dolazi iz Beograda i da se cetnici nisu odrekli takozvane velike Srbije
;))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hoće li izučavati da su svi tvorci i kreatori RS entiteta osuđeni za genocid, ratne zločine i da dan danas robijaju doživotne i dugogodišnje zatvorske kazne.
HOĆE LI PODUČAVATI DJECU DA ČITAVA RS LEŽI NA MASOVNIM GROBNICAMA I UBIJENIM CIVILIMA ??
HOĆE LI BITI U TIM UDŽBENICIMA OBJAŠNJENJE KAKO TO DA SU OSNIVAČI RS SVE REDOM PRESUĐENI RATNI ZLOČINCI ??
Uvijek je tako i bilo.... Citav svijet je imao jednu istoriju dok je kod srba bila druga... Slavili izgubljene bitke, slavili zlocince i zlocine , zivjeli u mitovima...
Garađanski. U naslovu greška a kamoli dalje, mogu mislit'.
zamisli situaciju, ides u skolu tamo u tamnom vilajetu i uce te tzv istoriju tzv pc i onda ako ti se posreci izadjes u civilizaciju i shvatis da je sve sto si naucio laz.
mrze te albanci, hrvati, bugari, bosnjaci, nesto ne stima tu :)
Garadjanski?
U udzbeniku ce pisati da su Bosnjaci i Hrvati sami se odselili,molili srbe da ih potrpaju u logore,zene se same svlacile da ih siluju,a u srebrenici i tomasici kad nitko nije vidio po noci skakali i klali se sami pucali sebi u leda i vezivali si ruke.Od srba nitko nista nije ni vidi ni cuo.
I posle sve to poturili srbima na leda,granatiranje i snajperisanje je bilo isto od strane Bosnjaka da izazovu nato intervenciju.A hrabri srpski eroji leze u Hagu ni krivi ni duzni.
po srbima i njihovoj lazi, dinosaurus je nastao od srbina!
Jedna je ISTINA. Samo jedna. GENOCIDNA TVOREVINA rs.
Tražim tri vlaha iz Ortiješa kod Mostaru da mi beru lozu u Carskim Vinogradima. Mjesečna plata 60€
Naravno ovo govorim za ljetni period.
Haj pogodi;)
Glupi bosnjo ce i ovo precutati,samo nek se ne puca. A sva ova cetnicka propaganda stvara nove Karadzice i Mladice a ti bosnjo pricaj o miru i suzivotu.
gArađanski rat? i takvi danas pišu udžbenike za djecu?! strašno!
Mozes mislit kako je to jako skolstvo, kad ce da uce i slave osudjene ratne zlocince !
Srbi su naucili da zive na lazima, mitovima i porazima.
porazima a vi zavrsiste na 23% 😂😂😂
i onda... i ondaaa... i ondaaaa smo ih pobili i protjreali,a zene hmm,pa znas vec sta...eto ne pise to ali tako je bilo !!!
jedna je istina a ostalo su jeftini pokušaji propagande đikane